ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αποσύρεται η φανέλα του τεράστιου Γιώργου Πρίντεζη!

Αποσύρεται η φανέλα του τεράστιου Γιώργου Πρίντεζη!

Γιώργο, ψυχάρα, Ολυμπιακάρα! Ο κόσμος του Θρύλου ετοιμάζεται να ζήσει μοναδικές στιμές με τον πρώην αρχηγό, Γιώργο Πρίντεζη! Στις 6 Σεπτεμβρίου η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα τιμήσει τον «Πρι», καθώς θα αποσύρει τη φανέλα με το Νο15, σε μία τελετή στο ΣΕΦ! Φυσικά, θα λυγίσουν και οι πιο δυνατοί...

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Την ύψιστη τιμή ετοιμάζει η ΚΑΕ Ολυμπιακός για να τιμήσει τον Γιώργο Πρίντεζη. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν, ανήμερα των γενεθλίων του παλαίμαχου φόργουορντ ότι θα αποσύρουν τη φανέλα με το Νο15, σε μία τελετή στο ΣΕΦ στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024.

“Life’s most precious moments are the ones engraved in our memories.” («Οι πιο πολύτιμες στιγμές είναι εκείνες που χαράσσονται στην μνήμη μας»).

Στο άκουσμα του ονόματος του Γιώργου Πρίντεζη το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όλων, είναι το πεταχτάρι στην Κωνσταντινούπολη, με το οποίο «χάρισε» το δεύτερο Ευρωπαϊκό στον Θρύλο και τον επανάφερε -μετά από χρόνια- στην κορυφή της Ευρώπης. Ωστόσο, ο «Πρι» είναι πολλά περισσότερα από μία στιγμή…

Στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024 η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα τιμήσει με μια ξεχωριστή γιορτή, τον σπουδαίο αθλητή, τον μεγάλο αρχηγό, τον γνήσιο Ολυμπιακό, Γιώργο Πρίντεζη, αναρτώντας στον ουρανό του ΣΕΦ για πάντα τη φανέλα με το Νο15.

Μείνετε συντονισμένοι…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ