ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Κόλαση» το ΣΕΦ με τον Παναθηναϊκό, sold out το ντέρμπι!

«Κόλαση» το ΣΕΦ με τον Παναθηναϊκό, sold out το ντέρμπι!

Δίψα είναι τεράστια για τον Θρύλο! Το πρωί στις 12:00 κυκλοφόρησαν, σε λιγότερο από μισή ώρα εξαντλήθηκαν! Μιλάμε για ΤΡΕΛΑ! Sold out έχουμε στο ματς Ευρωλίγκας κόντρα στον Παναθηναϊκό (14/3, 19:30), με τον κόσμο του Θρύλου να δείχνει την τεράστια δίψα του και την στήριξή του στην ομάδα, δύο εβδομάδες πριν από το παιχνίδι.

Ήταν δεδομένο ότι το ΣΕΦ θα ήταν κατάμεστο, αλλά αυτό που έγινε από τους φίλους των "ερυθρόλευκων" δείχνει και την δίψα τους για το παιχνίδι, αφού τα εισιτήρια για το "αιώνιο" ντέρμπι που διατέθηκαν ηλεκτρονικά εξαντλήθηκαν σε μερικά λεπτά!

Ο Ολυμπιακός είχε βγάλει σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του ματς το μεσημέρι της Παρασκευής (1/3), στις 12:00. Και πέρασε λιγότερο από μισή ώρα για να εξαντληθούν αυτά που διατέθηκαν μέσω διαδικτύου, για ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί σε δύο εβδομάδες, σε μία ακόμα απόδειξη της ανυπομονησίας των φίλων της ομάδας.

Πλέον έχουν μείνει μόνο λίγα εισιτήρια που θα δοθούν είτε μέσω κρατήσεων είτε τηλεφωνικά και απομένει μόνο η ανακοίνωση για το Sold Out από την "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ