ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Χάθηκε μια «μάχη», αλλά όχι ο «πόλεμος»!

Χάθηκε μια «μάχη», αλλά όχι ο «πόλεμος»!

Ήρθε και η ήττα μετά από καιρό για τον Ολυμπιακό. Θα ερχόταν κάποια στιγμή. Ο Θρύλος δεν έχει καταφέρει ακόμη να παίξει το απόλυτο μπάσκετ του, έχει δρόμο ακόμα για να το πετύχει, γεγονός που σημαίνει ότι κάποια στιγμή, κάποια ομάδα θα τον χτυπούσε στις αδυναμίες του και θα τον νικούσε. Έχει δρόμο ο Ολυμπιακός μπροστά του, για να πιάσει το 100% και πρώτος το ξέρει αυτό (και το λέει) ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Αλλά το σημαντικό τώρα είναι άλλο.

Ο Ολυμπιακός καλείται να δείξει πως διαχειρίζεται τη «στραβή» και πως βγαίνει μπροστά πιο δυνατός. Έτρεχε ένα σερί έξι νικών και έπαιζε στα… κόκκινα έχοντας σε κάθε ματς απουσίες, σε μια περίεργη χρονιά για την ομάδα. Τώρα που ήρθε η «στραβή» αυτή, μπορεί να δείξει το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η ομάδα και ψυχολογικά. Είναι σημαντικό, άλλωστε, το να μπορέσει άμεσα να σηκωθεί από το «χτύπημα» και να επανέλθει στον σωστό δρόμο.

Η Βιλερμπάν του δίνει άμεσα (Πέμπτη 21/3) μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, για να επιστρέψει στις νίκες. Όπου η νίκη είναι επιτακτικής σημασίας για να γίνει ένα ακόμα βήμα απευθείας εισόδου στα πλέι οφ. Αυτός είναι ο βασικός στόχος και στο χέρι των «ερυθρόλευκων» είναι να τον πετύχουν. Το πλεονέκτημα έδρας, που δεν χάθηκε, μπορεί να περιμένει, καθώς πρώτα εξασφαλίζεις αυτό που έχεις πιο κοντά και μετά στρέφεσαι για παραπάνω. Άλλωστε, είναι σχεδόν αδύνατο όλοι οι διεκδικητές της τελευταίας θέσης της τετράδας να κάνουν το 5/5 ως το φινάλε, οπότε τίποτα δεν χάθηκε, για μία ομάδα που με τόσα προβλήματα και δυσκολίες καταφέρνει να παραμείνει «ζωντανή» στους στόχους της. Ήρθε μια απώλεια, πρέπει άμεσα να ανασυνταχθεί και να συνεχίσει τον «πόλεμο»!

Θρύλος είσαι, ψηλά το κεφάλι! Ο πόλεμος συνεχίζεται!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ