ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ξεκούραση για Ουόκαπ...

Ξεκούραση για Ουόκαπ...

Η «διαβολοβδομάδα» του Ολυμπιακού ολοκληρώνεται στην Πάτρα! Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον Απόλλωνα αύριο στην Αχαϊκή πρωτεύουσα (17:15, ΕΡΤ3) στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής του Β’ γύρου της Stoiximan Basket League.

Ακολουθεί ο τρίτος γύρος με τις πρώτες έξι ομάδες στο ένα γκρουπ και τις έξι τελευταίες στο δεύτερο, όπου μοιράζονται αντίστοιχα ο Ολυμπιακός και ο Απόλλωνας.

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ ήταν σίγουρο πως θα απουσιάσει από το παιχνίδι καθώς θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα 2-3 εβδομάδων ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρίσκει μία πολύ καλή ευκαιρία να ξεκουράσει και να προστατέψει τον Τόμας Ουόκαπ και να τον έχει 100% έτοιμο για την τελική ευθεία της Ευρωλίγκας.

Ο Θωμάς έχει ταλαιπωρηθεί τις τελευταίες εβδομάδες με το διάστρεμμα που υπέστη στον αγώνα με το Περιστέρι και έχασε παιχνίδια ή έπαιξε παρά τους πόνους και το πρήξιμο στον αστράγαλο του.

Σε αντίθεση με τους δύο προαναφερόμενους, επιστρέφει στη 12αδα του Ολυμπιακού ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος δεν έπαιξε μέσα στη “διαβολοβδομάδα” κατά της Εφές Αναντολού και της Βιλερμπάν.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ