ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μπαρτζώκας: «Είμαστε αδικαιολόγητοι, πρέπει να διαχειριστούμε την έξτρα κόπωση»

Μπαρτζώκας: «Είμαστε αδικαιολόγητοι, πρέπει να διαχειριστούμε την έξτρα κόπωση»

Ο Ολυμπιακός αν και δυσκολεύτηκε κόντρα στον Άρη, χρειάστηκε περίπου 39 λεπτά για να καταφέρει να πάρει μία διψήφια διαφορά, να ξεφύγει και να πάρει στο τέλος τη νίκη.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της ΕΡΤ για μία ακόμη αδικαιολόγητη εμφάνιση της ομάδας του, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον τρίτο γύρο της Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός μετά το ματς:

«Μας έβαλε δύσκολα ο Άρης, αλλά και ο εαυτός μας, γιατί για μία ακόμα φορά, νομίζω τέταρτη ή πέμπτη συνεχόμενη, νομίζαμε ότι θα πάρουμε το παιχνίδι περπατώντας και μετά αναγκαζόμαστε να ξοδέψουμε μεγάλη ένταση και ενέργεια για να κερδίσουμε αυτά τα ματς στο τέλος. Είμαστε αδικαιολόγητοι.

Η νέα φάση του πρωταθλήματος μπορεί να προσφέρει έξτρα κόπωση. Με όλο το σεβασμό. Σέβομαι πάντα τους θεσμούς. Εμείς θα παίξουμε 5-6 παιχνίδια ακόμα με πολύ καλούς αντιπάλους, τους άλλους πέντε πρώτους του πρωταθλήματος. Έχουμε παίξει ήδη περίπου 60 παιχνίδια, οπότε για μας είναι έξτρα κόπωση, την οποία πρέπει, βέβαια, ως επαγγελματίες να είμαστε έτοιμοι να τη διαχειριστούμε».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ