ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ομάδα για μεγάλα πράγματα!

Ομάδα για μεγάλα πράγματα!

Πολλά είναι τα σενάρια που φέρνουν τον Ολυμπιακό μέσα στην πρώτη τετράδα της βαμοθλογίας της κανονικής περιόδου στην Euroleague, θέση με την οποία εξασφαλίζει και το πλεονέκτημα έδρας, μετά την «αγκυροβόληση» στα play offs που ήταν και ο βασικός στόχος.

Σενάρια, κάποια από τα οποία μοιάζουν ίσως και απίθανα, αλλά κανείς δεν μπορεί να απαγορέψει στους «ερυθρόλευκους» να ελπίζουν πως ένα από αυτά θα πραγματοποιηθεί.

Παράλληλα, όμως, κανείς δεν μπορεί να απαγορέψει στον Γιώργο Μπαρτζώκα και στους παίκτες του να κοιτούν τη δουλειά τους και να σκέφτονται μόνο ένα πράγμα που είναι ο πιο βασικός άξονας όλων των σεναρίων, να κερδίσουν την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου τη Φενέρμπαχτσε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Παρασκευή (12/4, 21:15).

Αυτή είναι η μόνη σκέψη που υπάρχει στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο και δεν πρόκειται να παρεκκλίνει αυτή έχοντας παρασυρθεί από σενάρια.

Ο Κώστας Παπανικολάου έδωσε το στίγμα: «δεν παίζει ρόλο το πλεονέκτημα έδρας παρά μόνο στο 5ο παιχνίδι».

Και όλο το προηγούμενο διάστημα – σε συνδυασμό με τα λόγια του αρχηγού – άπαντες στον Ολυμπιακό επαναλάμβαναν γιατί το πιστεύουν πως καμιά ομάδα δεν τους θέλει αντιπάλους στα play offs. Kαι είναι η αλήθεια.

Μετά τη δεύτερη σερί νίκη στο Βελιγράδι, ο Θρύλος ανέβηκε στην 5η θέση με ρεκόρ 21-12 και συνεχίζει να κοιτάει τη δουλειά του για να γίνει το 22-12. Και να έρθουν και κάποια δωράκια, σίγουρα δεν θα πει «όχι».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ