ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μπαίνει και ο Πετρούσεφ

Μπαίνει και ο Πετρούσεφ

Γεμίζει το «οπλοστάσιο» του Γιώργου Μπαρτζώκα που βλέπει τους τραυματίες να επιστρέφουν στις προπονήσεις και να τίθενται στη διάθεσή του για τη συνέχεια. Ο Φίλιπ Πετρούσεφ είχε τραυματιστεί στο γόνατο στις 21 Μαρτίου στην 31η αγωνιστική της Euroleague στο Στάδιο  Ειρήνης και Φιλίας στον αγώνα με τη Βιλερμπάν, σε μια ανύποπτη φάση. Η διάγνωση έδειξε οστικό οίδημα με τον Σέρβο Σέντερ να είναι τυχερός στην ατυχία του και να γλιτώνει τα χειρότερα. Η αρχική εκτίμηση για τον χρόνο αποθεραπείας και επιστροφής του στην αγωνιστική δράση είχε οριοθετηθεί στις δύο με τρεις εβδομάδες, και όλα πήγαν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.

Ο Σέρβος σέντερ είναι πλέον στη διάθεση του Σκακιστή, που αναμένεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στο Περιστέρι την Κυριακή (7/4, 15:00) για τη 2η αγωνιστική του Top 6 της Basket League.

Αντίθετα, όπως τουλάχιστον είναι τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο ματς. Ο έτερος Σέρβος σέντερ είναι καλά και προπονείται κανονικά μετά το χειρουργείο στο μετατάρσιο του ποδιού, αλλά μετά από περίπου δυόμιση μήνες απουσίας στον Ολυμπιακό δεν βιάζονται και ο «Μίλου» αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ