ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έγιναν ένα με τον κόσμο! (video)

Έγιναν ένα με τον κόσμο! (video)

Υπέροχη ατμόσφαιρα δημιούργησε ο κόσμος του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, για το «αιώνιο» ντέρμπι! Οι ΓΑΥΡΟΙ γέμισαν την αίθουσα 5 του κλειστού του Φαλήρου και τραγούδησαν δυνατά, για την ομάδα που αγαπούν, ωθώντας τη στη νίκη, απέναντι στον ΠΑΟ και τη διαιτησία, η οποία πήγε να κάνει το ματς… ροντέο!

Υποδειγματική συμπεριφορά στο γεμάτο κόσμο ΣΕΦ!

Σε αντίθεση με το τι συμβαίνει κατά κόρον, στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, όποτε ο Θρύλος παίζει εκεί, το ΣΕΦ σήμερα, στο μεγάλο «αιώνιο» ντέρμπι, ΔΙΔΑΞΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ! Όπως πρέπει να είναι τα πράγματα ΣΕ ΟΛΟ τον αθλητισμό και δη στον Γυναικείο αθλητισμό, ο λαός του Θρύλου ΔΙΔΑΞΕ οπαδική συμπεριφορά και ΥΠΕΡΟΧΗ ατμόσφαιρα!

Στις εξέδρες του ΣΕΦ ήταν οργανωμένοι του Θρύλου, ήταν απλοί φίλαθλοι, ήταν συγγενείς αθλητριών, των ανθρώπων των ομάδων. Όχι απλώς δεν συνέβη το παραμικρό, αλλά το ΣΕΦ ήταν ΥΠΕΡΟΧΟ! Υποδειγματική συμπεριφορά, από τον λαό του Θρύλου, ο οποίος ΟΥΤΕ διακοπές προκάλεσε, ούτε… έφτυνε, ούτε υβριστικά συνθήματα κατά μεμονωμένων αθλητριών φώναξε, ούτε… εμετικά πανό που παρενοχλούν τις αθλήτριες και μιλούν για… βιασμό σήκωσε, ούτε ΤΙΠΟΤΑ! Τίποτα από τα αίσχη που συμβαίνουν στην έδρα του Παναθηναϊκού, κάθε φορά κατά την οποία ο Ολυμπιακός πηγαίνει εκεί!

Το ματς ολοκληρώθηκε δίχως το παραμικρό και μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, με την ομάδα και τον κόσμο του Ολυμπιακού να γίνονται ένα!


 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ