ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μπάσκετ σε τριτοκοσμικό, παναθηναϊκό επίπεδο

Μπάσκετ σε τριτοκοσμικό, παναθηναϊκό επίπεδο

Φτυσίματα σε αθλητές. Εμετικά πανό για… μάνες και θανάτους και άλλα αίσχη. ΑΥΤΑ συμβαίνουν σταθερά στο «χαρισμένο» πλέον και επίσημα από φέτος ΟΑΚΑ, όταν απέναντι βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Και δυστυχώς δεν έλειψαν και στο αποψινό ματς, στην ήττα με 77-71 που «χάλασαν» μέχρι και τα χρονόμετρα όλο τυχαίως. Βρισιές και κατάρες στον Γιώργο Μπαρτζώκα και όχι μόνο, με τις φωνές να περνούν καθαρά από τα μικρόφωνα της ΕΡΤ.

Το απολύτως παράλογο της υπόθεσης είναι ότι το παίζουν και θιγμένοι. Το παίζουν και αδικημένοι. Γιατί ο Ολυμπιακός, ας πούμε, θα έπρεπε να κάθεται συνεχώς  να ανέχεται την τρομοκρατία, την οποία προσπαθούν με το έτσι θέλουν να περάσουν ως… φυσιολογική, στην «ζούγκλα» που παίζουν.

Πρέπει ΟΛΟΙ όσοι είναι υπεύθυνοι για τη διεξαγωγή του αγώνα να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Και να μη ζήσουμε ξανά τη γνωστή «ζούγκλα» στην έδρα των «πρασίνων»!

Είναι ντροπή να παρατηρούνται τέτοιου είδους συμπεριφορές. Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πολλές φορές ότι αντιμετωπίζει με τον δέοντα σεβασμό στους αντιπάλους και δεν επιτρέπει την εκδήλωση τέτοιων συμπεριφορών εις βάρος των αθλητών. Το κόμπλεξ που διακατέχει ορισμένους προφανώς και δεν αποτελεί δικαιολογία για τη συμπεριφορά των ανεγκέφαλων. 

Αθλητισμός σε τριτοκοσμικό, παναθηναϊκό επίπεδο… Μόνο αυτό ξέρουν… Πέρσι τα επεισόδια και το σμπαράλιασμα της γραμματείας λόγω της 35αράς και άλλα πολλά άσχημα έκτροπα στο παρελθόν εις βάρος των «ερυθρολεύκων».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ