ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα ίδια αυστηρά μέτρα με το ΣΕΦ αναμένει να τηρηθούν στο ΟΑΚΑ η ΚΑΕ Ολυμπιακός

Τα ίδια αυστηρά μέτρα με το ΣΕΦ αναμένει να τηρηθούν στο ΟΑΚΑ η ΚΑΕ Ολυμπιακός

«Συγκινητική» ήταν η παρουσία του κόσμου στον τέταρτο τελικό της Stoiximan Basket League στο ΣΕΦ, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να νιώθει μόνο «ευγνωμοσύνη» για την υποστήριξη των ΓΑΥΡΩΝ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Από πλευράς «ερυθρόλευκων« τηρήθηκαν όλα τα αυστηρά μέτρα, με την Ελληνική Αστυνομία, μάλιστα, να προχωρά στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων που εξύβρισαν μέλη της αποστολής των «πράσινων».

Από πλευράς Ολυμπιακού, υπάρχει η πεποίθηση ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί και στο ΟΑΚΑ, κατά τον πέμπτο τελικό, σε περίπτωση ανάλογου περιστατικού, και θα τηρηθούν τα νόμιμα πλαίσια.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλει να ευχαριστήσει ολόψυχα τους χιλιάδες φιλάθλους της που βρέθηκαν χθες στον ΣΕΦ και υποστήριξαν για ακόμη μια φορά την ομάδα μας.

Με έκπληξη, ωστόσο, πληροφορηθήκαμε ότι παρά την υποδειγματική συμπεριφορά των φιλάθλων μας, η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις για πράξεις εξύβρισης σε βάρος μελών της αποστολής του Παναθηναϊκού.

Αναμένουμε να ληφθούν τα ίδια αυστηρότατα μέτρα πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του αυριανού αγώνα στο ΟΑΚΑ και να αντιμετωπιστούν αντίστοιχα περιστατικά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ