ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μεταγραφή επένδυση...

Μεταγραφή επένδυση...
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Η επικείμενη απόκτηση του Πάρη Μαραγκού από τον Ολυμπιακό, ενός παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο "4" όσο και στο "5" είναι η τελευταία κίνηση των πρωταθλητών για το φετινό καλοκαίρι. Με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να έχει τονίσει μερικές ώρες νωρίτερα στο Ηράκλειο ότι ο Θρύλος στηρίζει τους Έλληνες παίκτες.

Ο 22χρονος ψηλός θα γίνει μέλος της "ερυθρόλευκης" οικογένειας των πρωταθλητών. Ένα παιδί με θητεία σε δύο αμερικανικά κολλέγια. Τόσο στο Τζορτ Ουάσιγκτον όσο και στο Αμέρικαν. Μια διετία στο πρώτο και κάτι παραπάνω από ένα χρόνο στο δεύτερο. Τι σημαίνει αυτό;

Πώς ο νεαρός έχει "μπολιάσει" στην αμερικανική λογική για έναν παίκτη μέσα στη ρακέτα. Δηλαδή πως μπορεί να μην είναι ακόμα το αθλητικό "4άρι" που λέγαμε ότι ήθελε ο Θρύλος, αλλά έχει όλα τα στοιχεία για να γίνει. Όταν τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε αμερικανάκια που παίζουν στα κολλέγια, παίκτες ιδιαίτερα αλτικούς και με δύναμη, τότε έχει μια εικόνα για το τι χρειάζεται να κάνει για να παίξει στην Ευρώπη.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι ο παίκτης που θα έρθει αύριο το πρωί και θα έχει "καπαρωμένη" τη θέση στην 12άδα. Θα πρέπει να παλέψει για να πείσει τον Σφαιρόπουλο. Αλλά όταν έχεις αγωνιστεί στο κολλεγιακό πρωτάθλημα που "πέφτει" πολύ ξύλο και είναι αναγκαίο να παίζει αθλητικά όλη την ώρα, να χρησιμοποιείς τη δύναμή σου, τότε είναι σίγουρο πώς μπορεί να ανταποκριθεί σε ό,τι αφορά τις απαιτήσεις της θέσης "4" στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Εν κατακλείδι, ο Πάρης Μαραγκός είναι στο ίδιο επίπεδο που ήταν ο Ιωάννης Παπαπέτρου όταν άφησε το κολλέγιο για να επιστρέψει στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Είδαμε στην πορεία ότι ο νεαρός φόργουορντ είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει, ακόμα και να βγει μπροστά στα δύσκολα. Κι αυτό είναι η βάση για την επικείμενη απόκτηση του Μαραγκού. Ένα ακόμα ταλαντούχο Ελληνόπουλο που θα προστεθεί στο ρόστερ του Θρύλου για να βοηθήσει, σε μια χρονιά ιδιαίτερα απαιτητική με συνεχόμενες υποχρεώσεις ανά δύο-τρεις ημέρες!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Ερυθρόλευκος" ο Μαραγκός

    Ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός ο νεαρός φόργουορντ/σέντερ που υπέγραψε για 4 χρόνια.

  • Παίρνει Μαραγκό

    Παίρνει Μαραγκό

    Ο 22χρονος σέντερ υπογράφει στον Ολυμπιακό...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ