ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νέα τιμωρία για τον Γιαννακόπουλο

Νέα τιμωρία για τον Γιαννακόπουλο

Μια ακόμα τιμωρία, αυτή τη φορά με πρόστιμο και διορία για να ανακαλέσει, για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Μια ημέρα μετά την τιμωρία του για την παρουσία του, στους δύο πρώτους τελικούς, αυτή τη φορά η "καμπάνα" είχε να κάνει με τις δηλώσεις που είχε κάνει την επομένη του 4ου τελικού του περσινού πρωταθλήματος.

Χθες ήταν η ποινή της απαγόρευσης εισόδου για 16 μήνες και σήμερα του επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 ευρώ και διορία μια εβδομάδα για να ανακαλέσει όσα είχε πει. Διαφορετικά θα υπάρξει και νέα "καμπάνα", σαφώς μεγαλύτερη.

Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή που αναφέρει ότι "Με την υπ’ αριθμ. 48/3-8-2016 απόφαση του Δικαιοδοτικού Οργάνου:

1) Επιβάλλει στον κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο του Παύλου, ιδιοκτήτη και πρόσωπο άμεσα συνδεόμενο με την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για την από 31-5-2016 δήλωση του, με την οποία δυσφήμησε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο είκοσι χιλιάδων (20.000) ΕΥΡΩ και έγγραφη ενώπιον του ΜΔΟ ρητή ανάκληση των δυσφημιστικών δηλώσεων εκ μέρους του εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 ημερών από την επίδοση σε αυτόν της σχετικής πειθαρχικής απόφασης.

2) Απαλλάσσει την ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για την ως άνω ανακοίνωση".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ