ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η αποκάλυψη των Αγγελόπουλων!

Η αποκάλυψη των Αγγελόπουλων!

Στο θέμα της παραχώρησης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στους «ερυθρόλευκους» αναφέρθηκαν οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. Οι ισχυροί άντρες των Πειραιωτών αποκάλυψαν ότι θέλουν να ενώσουν το Μικρολίμανο με το Τάε Κβον Ντο, έτσι ώστε να γίνει κάτι ενιαίο!.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

«Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει πλέον των τεσσάρων ετών. Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει πρόοδος. Η σημερινή κατάσταση είναι η εξής. Έχει έρθει πλήρης συμφωνία ως προς την έκταση. Έχουν γίνει οι μελέτες και ο επιμερισμός του κόστους. Έχουν συμφωνηθεί αυτά. Υπάρχει μία εκκρεμότητα.

Το δικό μας όραμα είναι να ενώσουμε το Μικρολίμανο με το Τάε Κβον Ντο. Να γίνει κάτι ενιαίο, φανταστικό. Αυτό είναι για τους δημότες του Πειραιά. Θέλουμε κάποιος να ξεκινά με το ποδήλατο και να πηγαίνει. Είναι αυτονόητο ότι αυτό πρέπει να έχει μία συνέχεια, μία ενότητα».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ