Τζόουνς: «Ηθελα να έρθω μόνο εδώ γιατί υπάρχει η κουλτούρα του νικητή»
Παίκτης του Ολυμπιακού είναι με κάθε επισημότητα ο Ταϊρίκ Τζόουνς είναι από πρωί της Δεύτερας(5/1). Οι πρωταθλητές Ελλάδας τα βρήκαν σε όλα με την Παρτίζαν και ο εκρηκτικός σέντερ έρχεται άμεσα στην Αθήνα για να ενισχύσει την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στο «5».
Για την ακρίβεια, ο Τζόουνς αφίχθη στην Ελλάδα και στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο μετά τις 16:20 της Δευτέρας (5/1), μέσω Βελιγραδίου, ώστε να ολοκληρωθούν τα όποια διαδικαστικά και να τεθεί στη διάθεση του κόουτς του Θρύλου, πιάνοντας λιμάνι.
Μάλιστα, ο Αμερικανός σέντερ έστειλε το πρώτο ερυθρόλευκο μήνυμα του και εμφανίστηκε έτοιμος για την νέα πρόκληση της καριέρας του.
“Είναι εκπληκτικό το καλωσόρισμα. Είμαι εδώ τώρα, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Πάντα παίζω με πίεση, αυτό κάνω απ’ όταν ήμουν παιδί. Είναι αλήθεια ότι ήθελα να είμαι εδώ, υπάρχει κουλτούρα νικητών. Θέλω να βοηθήσω ώστε να κερδίσουμε όσους περισσότερους αγώνες μπορούμε.
Δεν υπάρχουν διαφωνίες (αναφέρθηκε στο περσινό επεισόδιο με τον Μπαρτζώκα), είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω με τον coach Μπαρτζώκα. Μίλησα και με τον προπονητή και μιλάω συνεχώς και με τον Νιλικίνα. Όπως είπα, ήρθα για να κάνω αυτό που ξέρω, να βοηθήσω όσο μπορώ.
Έχουμε τρομερή φροντ λάιν, ήρθα για να βοηθήσω. Ανυπομονώ για να δω τους οπαδούς του Ολυμπιακού, είμαι έτοιμος. Αυτό είναι το μήνυμά μου προς εκείνους. Έχω τον σκύλο μου μαζί, τον ονόμασα Τανκ. Eίναι κι αυτός σαν εμένα, έχει μεγάλη καρδιά“.







