Η «αγέλη» πήρε μπρος!

Η «αγέλη» πήρε μπρος!

Μέγας Ολυμπιακός, μέγας λαός. Μεγαλείο ομάδας, κόσμου, ατμόσφαιρας. Οικογένεια. Τόσα πολλά τα μηνύματα από αυτή τη βραδιά στο ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός απέδειξε ξανά ότι όταν κρατάς χαμηλά το κεφάλι και δουλεύεις, νικάς. Όταν δεν μιλάς πολύ και δεν κάνει σόου για το φαίνεσθαι, αλλά προτιμάς να δουλεύεις για την ουσία, νικάς, παρότι η τύχη και τα αποτελέσματα δεν είναι με το μέρος του. Όταν δεν ψάχνεις να ρίξεις τα λάθη σου στους άλλους και δεν κοιτάς πρώτα να τονίσεις ποιος φταίει, μπορείς να είσαι πρώτος στη βαθμολογία και όχι… στον πάτο.

Ο Ολυμπιακός πρόσφερε στον υπέροχο κόσμο του άλλη μια μαγική βραδιά στο ΣΕΦ! Άλλο ένα υπέροχο παιχνίδι και μια νίκη (δεν είναι απαραίτητη για να έρθει το χειροκρότημα και να υπάρχει μαγεία…) απέναντι σε ένα μπασκετικό μεγαθήριο. Στο ντέρμπι, ο Ολυμπιακός βροντοφώναξε «ΕΓΩ» και έβγαλε αντίδραση και είναι έτοιμος να αντεπιτεθεί και να επιστρέψει εκεί που ανήκει σε τροχιά τετράδας.

Οι Πειραιώτες έπαιξαν σπουδαίο μπάσκετ, έδειξαν νοοτροπία νικητή στο τέλος και «καθάρισαν» το ματς με μπροστάρη τον εξωπραγματικό Φουρνιέ που τερμάτισε στους 36 πόντους. Ο Ολυμπιακός έπαιξε ομαδικό μπάσκετ, μοίρασε 25 ασίστ και έπαιξε όπως ακριβώς λατρεύτηκε το μπάσκετ του τα προηγούμενα χρόνια, με την άμυνα του, κρατώντας την Φενέρμπαχτσε στους 87 πόντους.

Είναι απόλαυση να τους βλέπεις να βουτάνε στο παρκέ για μια χαμένη μπάλα. Είναι απόλαυση να βλέπεις άπαντες να πασχίζουν για να βγει μια άμυνα, ακόμα και από εκείνους που πολλοί θεωρούν ότι δεν είναι τόσο ενεργοί στην άμυνα. Είναι απόλαυση να βλέπεις πως εναλλάσσονται από ματς σε ματς, ή ακόμα και από 10λεπτο σε 10λεπτο, οι πρωταγωνιστές. Όλοι οι παίκτες της 12άδας μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Κι αυτό είναι σπάνιο και παράλληλα κάνει την ομάδα ακόμα πιο απολαυστική. Βασικά την κάνει αυτό ακριβώς που μόλις αναφέρθηκε, ΟΜΑΔΑ. ΟΜΑΔΑΡΑ. Και θα είναι όλοι δίπλα της και αυτή τη σεζόν. Και όπου μας βγάλει.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ