ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Χαιρετίζουμε την επιστροφή Γιαννακόπουλου"

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με την οποία γνωστοποιεί την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών που απέρριψε την αίτηση των κ.κ. Γιαννακόπουλου και Παπαδόπουλου για αναστολή εκτέλεσης της απόφασης της ΕΕΑ.

Σύμφωνα με την απόφαση αυτή, κι αφού έγινε δεκτή η παρέμβαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, απορρίφθηκε ως προδήλως αβάσιμη η αίτηση των Δημήτρη Γιαννακόπουλου και Μάνου Παπαδόπουλου για αναστολή εκτέλεσης της απόφασης της ΕΕΑ και πλέον αμφότεροι οφείλουν να συμμορφωθούν άμεσα στην ανάκληση της άδειας μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός λόγω εικονικότητας και οικονομικής αφερεγγυότητας του δεύτερου.

Αυτό, με λίγα λόγια σημαίνει, ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος... αναβαθμίζεται εκ νέου από επώνυμος οπαδός των "πράσινων" σε ιδιοκτήτη της ΚΑΕ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

"Με την υπ’ αριθμ. 528/2015 απόφασή του, το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτή την παρέμβαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και απέρριψε ομόφωνα ως προδήλως αβάσιμη την αίτηση των Δ. Γιαννακόπουλου και Μ. Παπαδόπουλου για την αναστολή της εκτέλεσης της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α).

Όσον αφορά στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το δικαστήριο αποφάσισε, μειοψηφούντος του προέδρου, να συνεχίζει να συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Α1 Ανδρών.

Κατόπιν τούτων, οι Δ. Γιαννακόπουλος και Ε. Παπαδόπουλος οφείλουν να συμμορφωθούν άμεσα με την απόφαση της Ε.Ε.Α., η οποία είχε ανακαλέσει την από 05.12.2014 άδεια μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, λόγω εικονικότητας και οικονομικής αφερεγγυότητας του Ε. Παπαδόπουλου.

Χαιρετίζουμε τη «δικαστική» παραμονή του Παναθηναϊκού στο Πρωτάθλημα Α1 Ανδρών και την επίσημη επιστροφή του πραγματικού του ιδιοκτήτη Δ. Γιαννακόπουλου".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ