ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εξώδικο Θρύλου στην ΕΟΚ!

Εξώδικο Θρύλου στην ΕΟΚ!

Από την ημέρα που έγινε η κλήρωση των διαιτητών για το ντέρμπι της Δευτέρας, οι άνθρωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός είχαν απορίες αναφορικά με την αναίτια εξαίρεση από την πλευρά της ΚΕΔ, των Γκόντα, Παπαπέτρου και Φούφη. Είχαν ζητήσει επανειλημμένως από την Ομοσπονδία να πάρουν απάντηση για την κίνηση της ΚΕΔ, αλλά από την άλλη πλευρά υπήρχε... σιωπή και αδιαφορία!

Έτσι, οι πρωταθλητές Ελλάδας αποφάσισαν να κινηθούν για της νόμιμης οδού και απέστειλαν εξώδικο στην ΕΟΚ, καλώντας πλέον την πλευρά της Ομοσπονδίας και της ΚΕΔ να πάρουν θέση και να εξηγήσουν τα... κριτήρια με τις επιλογές των διαιτητών που μπαίνουν στην κληρωτίδα, αλλά κυρίως τι οδήγησε στον αποκλεισμό των τριών παραπάνω.

Το θέμα δε είναι πώς όλους τους είχαν σφυρίξει σε ματς της Euroleague και του Eurocup και ίσως αυτός να είναι μια σιωπηρή «τιμωρία» από την πλευρά της ΕΟΚ. Αλλά το θέμα είναι πώς από κανέναν κανονισμό δεν προκύπτει πώς θα μπορούσε η Ομοσπονδία να κάνει τέτοιες κινήσεις. Πλέον, με το εξώδικό είναι υποχρεωμένη να υπεύθυνα και επίσημα εξηγήσεις για τη στάση της στο θέμα!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Προεδρική παρουσία στο ΣΕΦ

    Προεδρική παρουσία στο ΣΕΦ

    Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος παρακολούθησε την τελευταία προπόνηση των πρωταθλητών πριν το ματς με τον ΠΑΟ.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ