ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Θα δώσουμε το 150% των δυνάμεών μας"

Πώς και πώς περιμένει ο Έρικ Γκριν να φτάσει η αυριανή ημέρα για το ματς με τον ΠΑΟ στο ΣΕΦ. Ο Αμερικανός γκαρντ εξήγησε μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ πώς από την πρώτη ημέρα που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, γι’ αυτό το ματς άκουγε όλη την ώρα. Και θέλει να το ζήσει, αλλά και να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, για να φτάσει ο Ολυμπιακός στη νίκη.

Με τον Αμερικανό γκαρντ να εξηγεί πως «Καλοί μου φίλοι, ελπίζω να είστε καλά.

Δυστυχώς για εμάς η Ευρωλίγκα δεν άρχισε όπως θα θέλαμε μιας και γνωρίσαμε μια σκληρή ήττα στη Μαδρίτη. Έτσι, όμως, είναι το μπάσκετ. Αν για 2-3 λεπτά χάσεις τη συγκέντρωση σου, τότε κινδυνεύεις να χάσεις την επαφή με το σκορ και κατά συνέπεια το παιχνίδι. Πλέον, όμως, αυτό το ματς ανήκει στο παρελθόν και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έτσι όπως θα είναι η φετινή σεζόν δεν έχεις το δικαίωμα να μένεις πίσω είτε στις νίκες είτε στις ήττες.

Έχουμε τώρα ακόμη ένα τεράστιο παιχνίδι. Μια φοβερή πρόκληση μπροστά μας. Την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Δεν σας κρύβω πως από τη μέρα που πάτησα το πόδι μου στην Ελλάδα, ακούω συνέχεια γι’ αυτά τα ματς. Οι φίλοι του Ολυμπιακού που με βλέπουν στον δρόμο, μου μιλούν για αυτά τα ντέρμπι, έφτασε λοιπόν η ώρα να ζήσω και εγώ αυτό το μεγάλο παιχνίδι και να είστε σίγουροι πως θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει στη νίκη.

Όλοι μας είμαι σίγουρος πως θα δώσουμε το 150% των δυνάμεων μας για να νικήσουμε.

Χαιρετισμούς, Έρικ»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ