ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θα "μιλήσει" η καρδιά του πρωταθλητή

Θα

Η προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς ολοκληρώθηκε πριν από λίγη. Με την προπόνηση που έγινε στο ΣΕΦ. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του είναι απόλυτα έτοιμοι για το δευτεριάτικο ματς και στο μυαλό τους υπάρχει μια μονάχα λέξη: νίκη!

Μετά την ήττα στη Μαδρίτη, στην πρεμιέρα της Euroleague, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα και παράλληλα να πετύχουν μια νίκη που θα έχει διπλή σημασία. Η πρώτη θα εξαρτηθεί από την τελική διαφορά, μιας και το ματς του δευτέρου γύρου είναι στο ΟΑΚΑ. Όσο, λοιπόν, μεγαλύτερη είναι στο φινάλε για τον Θρύλο τόσο καλύτερη για τη συνέχεια της σεζόν.

Κι από την άλλη, μια επικράτηση κόντρα στον ΠΑΟ θα ανεβάσει και την ψυχολογία της ομάδας. Διότι μέσα από τις καλές εμφανίσεις και τις νίκες θα φτάσει πιο γρήγορα στο επίπεδο που μπορεί. Το ματς και η ήττα στη Μαδρίτη την κλόνισε λίγο, αλλά στο χέρι των πρωταθλητών είναι να φτιάξουν τα πράγματα.

Προβλήματα πέραν του Τολιόπουλου δεν υπάρχουν. Ο νεαρός έχει μια διάταση ορθού κοιλιακού και ήταν γνωστό από το Σάββατο ότι χάνει το ματς. Από την άλλη, όλοι οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι για το ματς αυτό. Οι πρωταθλητές ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Έχουν αναλύσει τον αντίπαλο σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ, ξέρουν τα τρωτά του σημεία, πού να «χτυπήσουν» και πώς να παίξουν, για να φτάσουν στη νίκη που θέλουν όσο τίποτα άλλο!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Προεδρική παρουσία στο ΣΕΦ

    Προεδρική παρουσία στο ΣΕΦ

    Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος παρακολούθησε την τελευταία προπόνηση των πρωταθλητών πριν το ματς με τον ΠΑΟ.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ