"Μας δίνει περισσότερο κίνητρο να νικήσουμε"

Κάθε φορά που ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ, η κλασσική ερώτηση στον Γιώργο Πρίντεζη είναι για το νικητήριο καλάθι στον τελικό της Κωνσταντινούπολης: «Έχουν περάσει πέντε χρόνια από την Κωνσταντινούπολη, οι υποχρεώσεις τρέχουν και έχουν γίνει πολλά πράγματα από τότε. Είναι καλές οι αναμνήσεις για τον κόσμο, αλλά για τους παίκτες οι υποχρεώσεις τρέχουν. Οι στόχοι κάθε φορά παραμένουν μεγάλοι κι αυτή την ερώτηση θα την απαντήσω όταν σταματήσω το μπάσκετ».

Όσο για τα δεδομένα του αγώνα της Πέμπτης με τους Ρώσους; «Παίζουμε απέναντι με την Πρωταθλήτρια ομάδα της Ευρώπης και το φαβορί για να κατακτήσει και τον φετινό τίτλο. Γνωρίζουμε όλοι καλά τι εστί ΤΣΣΚΑ κι αυτό μας δίνει περισσότερο κίνητρο ώστε να είμαστε συγκεντρωμένοι ώστε να πάρουμε μια πολύ μεγάλη νίκη που τη θέλουμε πάρα πολύ».

Τέλος, ο «Πριντ» ρωτήθηκε για τον ρυθμό που θα πρέπει να έχει ο αγώνας για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό: «Ο κόουτς έχει δώσει φέτος μεγαλύτερη βάση στην επίθεση, στο να πετυχαίνουμε περισσότερα πιο εύκολα καλάθια και να κάνουμε περισσότερους αιφνιδιασμούς,.  Έχει αλλάξει όμως η Ευρωλίγκα και απαιτούνται περισσότερες κατοχές. Ίσως αυτό μας βοηθάει. Η άμυνα μας όμως όπως σε παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ παραμένει το δυνατό μας σημείο».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ