ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εντυπωσιακή η μαύρη εμφάνιση, αλλά...

Εντυπωσιακή η μαύρη εμφάνιση, αλλά...
Book Small Mobile

Στο χθεσινό παιχνίδι με την Λιμόζ, στο "Beaublanc", ο Ολυμπιακός λάνσαρε και την τρίτη εμφάνισή του για την τρέχουσα σεζόν...

Μέχρι χθες είχαμε δει τον Θρύλο ν' αγωνίζεται με την ριγωτή ερυθρόλευκη, αλλά και με την κατακόκκινη εμφάνισή του... Στην Γαλλία πρωτοείδαμε και την ολόμαυρη -με κάποιες κόκκινες πινελιές- στολή του Ολυμπιακού!

Το ότι πρόκειται για μια από τις πλέον εντυπωσιακές εμφανίσεις που μπορεί ν' αντικρίσει κανείς στα ευρωπαϊκά παρκέ, δεν το συζητάμε... Δίχως την παραμικρή αμφιβολία, η ολόμαυρη, με τις κόκκινες λεπτομέρειες, μπλούζα και το αντίστοιχο σορτς "έκλεψαν την παράσταση" χθες στο Λιμόζ!

Σε πολύ κόσμο άρεσε αυτή η εμφάνιση, αν και το πιθανότερο είναι να μην την ξαναδούμε  πολλές φορές ακόμα... Θα την ξαναφορέσει ο Ολυμπιακός, αλλά σίγουρα θα είναι μετρημένες στα δάχτυλα αυτές οι περιπτώσεις...

Όπως και να το κάνουμε, όμως, καμία εμφάνιση δεν φαντάζει στα δικά μας μάτια ομορφότερη από την κλασική, ριγωτή, ερυθρόλευκη φανέλα! Αυτή, που "φωνάζει" από... χιλιόμετρα μακριά ότι είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ