ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νίκη-μήνυμα με Εφές!

Νίκη-μήνυμα με Εφές!

Μπροστά στον λαό του, στο ΣΕΦ, πέφτει απόψε (21:45 LIVE στο redking.gr), η αυλαία της Regular Season της Euroleague για τον Ολυμπιακό.

Ο Θρύλος κοντράρεται με την Εφές Αναντολού έχοντας, φυσικά, προκριθεί ήδη στο Top-16 της διοργάνωσης. Αυτό, βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα είναι αδιάφοροι και χαλαροί!

Ο Ολυμπιακός καλώς ή κακώς είναι αυτός που θα... αποφασίσει για το ποια ομάδα θα πάρει μαζί του στον όμιλό του στο Top-16. Κι αυτό διότι με δική του νίκη απόψε επί της Εφές, η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς θα τοποθετηθεί αυτομάτως στο ίδιο γκρουπ με τους "ερυθρόλευκους", ενώ σε αντίθετα περίπτωση στον όμιλο του Ολυμπιακού θα μπει η Λαμποράλ Κούτσα.

Ο κόουτς "Σφαιρό" δεν θα έχει τελικά στην διάθεσή του τον Βασίλη Σπανούλη, καθώς ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν είναι στο 100% όσον αφορά την ετοιμότητά του, οπότε δεν υπάρχει λόγος ν' αγωνιστεί ρισκάροντας πιθανή υποτροπή.

Εκτός "μάχης" είναι, φυσικά, ο Ματ Λοτζέσκι, αλλά και ο Δημήτρης Αγραβάνης, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε την τελευταία στιιγμή ο Ντάνιελ Χάκετ.

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κλείσει με μια ακόμα νίκη την πρώτη φάση της Euroleague στέλνοντας παράλληλα ένα "ηχηρό" μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Ότι είναι μια ομάδα που παίζει πάντα για τη νίκη, ποτέ δεν είναι αδιάφορη, ποτέ δεν κατεβαίνει σ' ένα παιχνίδι χαλαρή και αποπροσανατολισμένη και φυσικά ποτέ δεν διαλέγει αντίπαλο...

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ολυμπιακός - Εφές 68-81

    Ολυμπιακός - Εφές 68-81

    Με νίκη θέλει να ολοκληρώσει ο Θρύλος την πρώτη φάση των ομίλων. Live από το redking.gr

  • Ο όμιλος του TOP-16

    Ο όμιλος του TOP-16

    Αρκετά πράγματα ξεκαθάρισαν την Πέμπτη για τον Ολυμπιακό. Ο οποίος είναι... ρυθμιστής

  • Εκτός

    Εκτός "μάχης" ο Σπανούλης

    Ο αρχηγός του Θρύλου δεν είναι 100% έτοιμος και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα ρισκάρει να τον χρησιμοποιήσει

  • Ημέρα φανέλας στο ΣΕΦ

    Ημέρα φανέλας στο ΣΕΦ

    Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καλεί τον κόσμο να φοράει φανέλες της ομάδας με την Εφές. Με προσφορά τα "10ευρά χαρτονομίσματα" για μειωμένες τιμές

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ