ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Να κερδίσουμε στη Βαρκελώνη"

Μετά τη μεγάλη νίκη της περασμένης Παρασκευής με τον ΠΑΟ, στο ΣΕΦ, αλλά και το "διπλό" με την Κύμη, σειρά έχει η αναμέτρηση στο "Palau Blaugrana" την Πέμπτη το βράδυ. Ένα ματς καθοριστικό για τη συνέχεια. Ο Ολυμπιακός ψάχνει ένα ακόμα "διπλό" για να "κλειδώσει" την πρόκριση και μετά να φουλάρει για το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ.

Οι πρωταθλητές θέλουν πάρα πολύ να περάσουν από την καταλανική πόλη με νίκη, κάτι που υπογράμμισε και ο Γιώργος Πρίντεζης μιλώντας στον Sport24Radio 103,3. Με τον υπαρχηγό του Θρύλου να τονίζει για την προσεχή αναμέτρηση στη Βαρκελώνη ότι "Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα, αλλά σίγουρα θέλουμε να κερδίσουμε. Έχουμε καλό ρυθμό, παίζουμε αρκετά καλά και θα πάμε στη Βαρκελώνη για να διεκδικήσουμε το καλύτερο".

Σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση στη Χαλκίδα, ο "Πριντ" εξήγησε πως "Παίζαμε με μία αθλητική ομάδα, που παίζει καλά στο γήπεδό της. Ξέραμε ποιον είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Στα πρώτα είκοσι λεπτά τους δώσαμε την ευκαιρία να βρουν ρυθμό, κάτι που δεν πρέπει να επαναλάβουμε. Στη συνέχεια, όμως, παίξαμε σαν Ολυμπιακός, παίξαμε καλή άμυνα, καταφέραμε και τρέξαμε και κερδίσαμε ένα παιχνίδι που δεν ήταν εύκολο".

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ