ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν αλλάζει άποψη ο Μπερτομέου

Δεν αλλάζει άποψη ο Μπερτομέου

Ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που απασχολούν ομάδες, παράγοντες και παίκτες στη Euroleague, είναι η έδρα του Final-4 της διοργάνωσης. Έχει οριστεί η Κωνσταντινούπολη, αλλά με τα συνεχόμενα τρομοκρατικά χτυπήματα που συμβαίνουν στην τουρκική πόλη. Και παρότι υπάρχει έντονη ανησυχία, ο Τζόρντι Μπερτομέου για μια ακόμα φορά τόνισε ότι δεν υπάρχει σκέψη για να αλλάξει ο τόπος διεξαγωγής του.

Με τον Μπερτομέου να υπογραμμίζει πως "Επεξεργαζόμαστε το πλάνο μαζί με την τουρκική κυβέρνηση. Θα υπάρξει ειδικό πλάνο, όχι μόνο για την προστασία του γηπέδου, αλλά και για όσα γεγονότα γίνουν από την Euroleague κατά τη διάρκεια του Fina-4. Θα υπάρξει περισσότερη ασφάλεια. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι, για να δούμε τι θα κάνουμε με αυτό το πλάνο, να το συμφωνήσουμε και να προχωρήσουμε".

Πρόσθεσε ακόμα ότι "Πράγματι έγιναν επιθέσεις στην Κωνσταντινούπολη, όπως έγιναν και αλλού. Όμως, σήμερα, κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν θα γίνει τίποτα οπουδήποτε στον κόσμο. Τρεις μήνες πριν από το EURO έγινε μια φρικτή επίθεση στη Γαλλία, αλλά στη συνέχεια τίποτα δεν συνέβη στη διοργάνωση, γιατί οι αρχές έλαβαν όλες τις προφυλάξεις. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και εμείς".

Με τον Μπερτομέου να καταλήγει, σχολιάζοντας πως "Θα είναι ένα Final-4 με περισσότερους ανθρώπους ασφαλείας συγκριτικά με αυτό του Βερολίνου, όμως επίσης θα είναι ένα Final-4 όπως όλα τα υπόλοιπα, υπό την έννοια ότι θα αποτελέσει γιορτή για το μπάσκετ".

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ