ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στα χνάρια του Αλαφούζου...

Στα χνάρια του Αλαφούζου...

Τον Νοέμβριο του 2015 κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Αντρέα Στραματσόνι από τον Γιάννη Αλαφούζο, ο πρόεδρος του ΠΑΟ είχε αναφέρει ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στα δικαστήρια. Και τι έγινε τελικά; Ο Ολυμπιακός το πήρε με 30 βαθμούς διαφορά! Μάλλον δεν δικαιώθηκε ο Αλαφούζος από την ιστορία αυτή.

Διότι αποδείχθηκε πώς αντί να φτιάξει μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα, επέλεξε τη λύση των Δικαστηρίων. Γιατί μέσα στους αγωνιστικούς χώρους η διαφορά των δύο ομάδων ήταν τεράστια. Και δεν ήταν τελικά πετυχημένη, όσον αφορά στο αποτέλεσμα, αυτή η κίνηση του προέδρου της "πράσινης" ΠΑΕ.

Και η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΟ κινείται στα ίδια βήματα... Τώρα προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ κατά της ΕΟΚ για την καθυστερημένη έναρξη του ματς του Παναθλητικού με τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη. Την ώρα που οι ομάδες του Παναθηναϊκού ΑΟ είναι "κολλημένες" με τις αποτυχίες και τις συνεχόμενες ήττες, όχι μονάχα από τον Ολυμπιακό αλλά και γενικότερα, όταν υπάρχουν αθλήματα που ούτε στα... όνειρά τους δεν μπορούν να φανούν ανταγωνιστικές με τον Θρύλο, καταφεύγουν σε άλλες λύσεις. Στα δικαστήρια ποδοσφαιροποιώντας και τα τμήματα του Ερασιτέχνη του, στα χνάρια του Γιάννη Αλαφούζου.

Αλλά δεν είναι και τόσο καλοί "μαθητές" σε αυτή την ιστορία. Διότι ο Αλαφούζος δεν κατάφερε κάτι, απέτυχε ολοκληρωτικά στο πλάνο του αυτό και αποδείχθηκε ότι έκανε εντελώς λανθασμένες επιλογές. Μήπως τελικά και η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΟ κάνει το ίδιο ακριβώς;

Γιατί όταν για δεύτερη φορά μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα οι "πράσινοι" προσφεύγουν στα αθλητικά δικαστήρια, τότε αποδεικνύεται πώς δεν τους απασχολεί ο αθλητισμός και η δημιουργία ανταγωνιστικών ομάδων, αλλά το πώς θα πετύχουν καμία νίκη εκτός αγωνιστικών χώρων. Εκεί δεν έχουν καμία τύχη και το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα. Ειδικά αυτό το 27-0, το εντυπωσιακό σερί νικών του Θρύλου κόντρα στον ΠΑΟ στα αθλήματα του Ερασιτέχνη!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ