ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μια νέα αυτοκρατορία!

Μια νέα αυτοκρατορία!

Το περασμένο καλοκαίρι η διοίκηση του Μιχάλη Κουντούρη στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό πήρε μια μεγάλη απόφαση. Την επανίδρυση του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού. Ή καλύτερα την επιστροφή του Θρύλου και στα παρκέ του γυναικείου μπάσκετ! Μια κίνηση απόλυτα πετυχημένη όπως έχει φανεί μετά από ένα εξάμηνο. Διότι οι "ερυθρόλευκες" έχουν ήδη πετύχει πάρα πολλά. Μόνο νίκες στον πρώτο γύρο της Α1 Γυναικών και ήδη στο Final-4 του Κυπέλλου, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση ενός ακόμα νταμπλ από τον Ερασιτέχνη Θρύλο!

** Ημερομηνία ορόσημο η 22α Ιουνίου 2015. Όταν η Έκτακτη Γενική Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα τη συγχώνευση του τμήματος Καλαθοσφαίρισης του σωματείου Σούρμενα-Ελληνικό με το σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

** Στις 27 Ιουλίου, στα γραφεία του Ερασιτέχνη θα γίνει η παρουσίαση του τμήματος μπάσκετ Γυναικών, όπου θα χαραχθεί η πορεία για τη σεζόν 2015-16. Και 6 μήνες μετά το σχέδιο είναι σε πολύ καλό δρόμο!

** Στις 17 Αυγούστου, στο κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας είναι η "πρώτη" για τις "ερυθρόλευκες". Αφετηρία με όνειρα και φιλοδοξίες να σαρώσουν τους τίτλους, μετρώντας μόνο νίκες.

** Στις 5 Σεπτεμβρίου τα κορίτσια θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό με αντίπαλο την κολεγιακή ομάδα του Καναδά και θα νικήσουν με άνεση, 65-49.

** Στις 12 Σεπτέμβρη, στο πρώτο κανονικό φιλικό, ο Αθηναϊκός θα καταλάβει τι εστί Ολυμπιακός. "Ερυθρόλευκο" πάρτι και νίκη με 74-47.

** Στις 23 Σεπτεμβρίου τα κορίτσια του Θρύλου θα επικρατήσουν 80-63 της Ισταμπούλ Γιουνιβέρσιτι, στο διεθνές φιλικό που έγινε στην Κωνσταντινούπολη.

** Στις 4 Οκτωβρίου έρχεται η πρώτη νίκη σε επίσημο ματς. Στα Πατήσια με 91-54, για το κύπελλο Ελλάδας, επί του Σπόρτινγκ.

** Στις 11 Οκτωβρίου θα έρθει και το πρώτο "ροζ φύλλο αγώνα", με το "διπλό" στη Λευκάδα, με 74-55, κόντρα στην τοπική νίκη, στην πρεμιέρα της Α1 Γυναικών.

** Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015, τα κορίτσια του Ολυμπιακού θα κάνουν σπουδαία εμφάνιση στο κλειστό της Λεωφόρου και θα νικήσουν εκείνα του ΠΑΟ με 66-61. Τεράστιο "διπλό" πέτυχαν οι "ερυθρόλευκες" με κορυφαίες τις Χαλιβέρα και Τζόνσον, με 24 και 23 πόντους, αντίστοιχα.

** Στις 11 Δεκέμβρη θα έρθει μια ακόμα εύκολη νίκη με 104-49 κόντρα στην Τερψιθέα, με τον Ολυμπιακό να ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο, έχοντας το απόλυτο.

** Τα κορίτσια της Ελένης Καπογιάννη συνέχισαν τις εξαιρετικές εμφανίσεις και στο θεσμό του Κυπέλλου. Στις 20 Δεκέμβρη θα συντρίψουν 89-47 τον Πρωτέα Βούλας και θα προκριθούν για πρώτη φορά σε Final-4 του κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 18-20 Μαρτίου 2016.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Δεν μπορούν στο παρκέ...

    Δεν μπορούν στο παρκέ...

    Ήττα του ΠΑΟ από τον Πρωτέα Βούλας, στο μπάσκετ Γυναικών. Αυτές που θα σταματούσαν το δρόμο του Θρύλου για τον τίτλο!

  • Έτοιμες Καλογήρου και Νικολαϊδου

    Έτοιμες Καλογήρου και Νικολαϊδου

    Οι δυο αθλήτριες του Ολυμπιακού ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν στη διάθεση της Ελένης Καπογιάννη

  • Στο F-4 με επίδειξη δύναμης!

    Στο F-4 με επίδειξη δύναμης!

    Με φοβερή εμφάνιση ο Θρύλος διέλυσε τον Πρωτέα Βούλας και πανηγύρισε την πρόκριση στην 4άδα.

  • Πρωταθλήτριες χειμώνα!

    Πρωταθλήτριες χειμώνα!

    Δεν παίζονται τα κορίτσια του Ολυμπιακού και το κατάλαβε και η Τερψιθέα!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ