ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Και του χρόνου στο Λιμάνι η Καπογιάννη!

Και του χρόνου στο Λιμάνι η Καπογιάννη!

Στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού στο τμήμα μπάσκετ γυναικών, θα μείνει και του χρόνου η Ελένη Καπογιάννη, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τους «ερυθρόλευκους»! Με την έμπειρη κόουτς να σχολιάζει σε δηλώσεις της και τη συνεργασία που θα έχει με τον Κώστα Μίσσα τη νέα αγωνιστική σεζόν:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την προπονήτρια του τμήματος Μπάσκετ Γυναικών, Ελένη Καπογιάννη.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Ελένη Καπογιάννη δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είμαι πολύ ικανοποιημένη που παραμένω στην οικογένεια του Ολυμπιακού και στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών. Θεωρώ ότι η ομάδα είναι έτοιμη για να διεκδικήσει και πάλι το νταμπλ στην Ελλάδα και να κάνει το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη για να δώσουμε ξανά χαρά στο φίλαθλο κόσμο μας.

Η προσθήκη του Κώστα Μίσσα στο ρόλο του τεχνικού διευθυντή, θα βοηθήσει πάρα πολύ και θα δώσει το κάτι παραπάνω με τη γνώση και την εμπειρία που έχει από τα ελληνικά και τα ευρωπαϊκά γήπεδα. Τέλος είμαι αισιόδοξη για τον τρόπο που θα διαμορφωθεί το ρόστερ της ομάδας για τη σεζόν 2017-2018».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ