ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η Πόλη υποδέχτηκε τον Θρύλο της!

Η Πόλη υποδέχτηκε τον Θρύλο της!
Αρθρογράφος: Δημήτρης Μαργωμένος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ

Ο Ολυμπιακός έφτασε στην Κωνσταντινούπολη λίγο πριν τις 20:00, με κάποια λεπτά καθυστέρησης. Όχι γιατί άργησε να φύγει από την Αθήνα, αλλά προφανώς δεν υπήρχε ο απαραίτητος χώρος στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης για την προσγείωση του αεροπλάνου της αποστολής των «ερυθρόλευκων». Του αεροπλάνου που είχε στείλει ο χορηγός της Ευρωλίγκας «Turkish Airlines».

Με το που έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού στην Πόλη, τα πάντα έγιναν... γρήγορα! Οι παίκτες μπήκαν αμέσως στα πούλμαν που τους περίμεναν και αναχώρησαν απευθείας για το ξενοδοχείο όπου θα βρίσκεται η αποστολή αυτές τις ημέρες. Βέβαια σε αυτά τα λίγα λεπτά υπήρξαν ορισμένοι Τούρκοι που περίμεναν ταξί και έβγαλαν φωτογραφίες με τους παίκτες του Ολυμπιακού και περισσότερο, φυσικά, με τον Βασίλη Σπανούλη.

Νωρίτερα, στην Αθήνα το ίδιο σκηνικό. Κόσμος όταν αντίκρισε την αποστολή του Ολυμπιακού έβγαλε φωτογραφίες με τους παίκτες του Θρύλου, με τους ίδιους να μην χαλάνε σε κανέναν χατίρι. Ειδικά ο Σπανούλης ήταν συνεχώς με το χαμόγελο και μάλιστα αρκετοί από το προσωπικό του αεροδρομίου κατευθύνθηκαν προς το μέρος του και έβγαλαν... selfie!

Αυτό, όμως, που... άρεσε σε αρκετούς ήταν ο αέρας του Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος σε όποιον τον ρωτούσε πως αισθάνεται, απαντούσε «τέλεια, πάμε δυνατά εκεί»! Μακάρι, συμπληρώνουμε εμείς, γιατί ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον καλό Γιανγκ.

Από εκεί και πέρα, στην πόλη της Κωνσταντινούπολης ο κόσμος ακόμα δεν ζει σε ρυθμούς Final 4. Προφανώς αυτό θα γίνει από την Πέμπτη και μετά όταν θα φτάσουν στη χώρα και οι φίλαθλοι των τεσσάρων ομάδων. Κάτι που φάνηκε και από τον οδηγό του ταξί που μας έφερε στο ξενοδοχείο. Ο... γίγαντας, λοιπόν (αφού μας ρώτησε γιατί είμαστε στην Τουρκία και του απαντήσαμε), δεν ήξερε ότι το Final 4 γίνεται στην Κωνσταντινούπολη και ρώτησε λεπτομέρειες, για να καταλήξει, όταν άκουσε ότι θα είναι και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, «α, ωραίες γυναίκες θα έρθουν!».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Η άφιξη του Θρύλου (video)

    Η άφιξη του Θρύλου (video)

    Δείτε βίντεο του redking.gr από την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ