Δεν μένει ο Χάκετ!
Η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό, μετά την απώλεια και του πρωταθλήματος, αναμένεται να έχει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, κάτι που ενδεχομένως να ίσχυε ακόμα και αν το φινάλε στη σεζόν ήταν θετικό. Μέσα στις αρκετές αλλαγές που θα γίνουν, λοιπόν, φαίνεται πως θα είναι και η αποχώρηση του Ντάνιελ Χάκετ!
Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει αποφασίσει να μην κρατήσει τον Ιταλό γκαρντ. Κοινώς, έχει αποφασίσει να μην του κάνει πρόταση ανανέωσης. Ο Χάκετ αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο, λόγω του μεγάλου του πάθους και της τεράστιας αγωνιστικότητας που έδειχνε, ωστόσο φαίνεται πως η επόμενη σεζόν δεν θα τον βρει στο Λιμάνι.
Δύσκολα θα αλλάξει κάτι με τον Ντάνιελ Χάκετ, ενώ ενδεχομένως η απόφαση των ανθρώπων του Ολυμπιακού είχε να κάνει και με το ότι δεν ήθελαν να πάρουν ένα τόσο μεγάλο ρίσκο για δεύτερη φορά, μετά από εκείνο με τον Πάτρικ Γιανγκ. Φυσικά, αναφερόμαστε στο θέμα του τραυματισμού των δύο παικτών. Θυμίζουμε, ο Αμερικανός σέντερ, μετά τη ζημιά στο γόνατο δεν επέτρεψε ποτέ σε καλή κατάσταση, με εξαίρεση μερικά ξεσπάσματα στους τελικούς και αυτό ίσως να σκέφτηκαν/φοβήθηκαν οι "ερυθρόλευκοι" για τον Χάκετ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο που τον άφησε εκτός δράσης από τον Δεκέμβρη.
Συνεπώς, μετά από δύο χρόνια στον Ολυμπιακό, ο Ντάνιελ Χάκετ αποχωρεί...







