ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σπανούλης, ο πιο δημοφιλής παίκτης

Σπανούλης, ο πιο δημοφιλής παίκτης

Ο πιο δημοφιλής παίκτης της Stoiximan.gr Basket League αναδείχθηκε ο Βασίλης Σπανούλης για τη φετινή σεζόν, όπως γνωστοποίησε ο ΕΣΑΚΕ. Μάλιστα, είναι η δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια που συνέβη κάτι τέτοιο.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού συγκέντρωσε 585 ψήφους, το 42,64% των συνολικών προτιμήσεων και δεύτερος ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης με 154 ψήφους (11,22%).

Μιλώντας για αυτό το βραβείο, ο Σπανούλης τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαστε επαγγελματίες αθλητές και αυτό για το οποίο παλεύουμε κάθε χρόνο είναι οι τίτλοι. Δυστυχώς, για εμάς η χρονιά φέτος δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε και σχεδιάζαμε αφού δεν κατακτήσαμε κάποιον τίτλο. Το βραβείο αυτό θα συνδυαζόταν ιδανικά για εμένα εάν είχαμε πάρει και έναν τίτλο. Έτσι, όμως, είναι η ζωή και ο αθλητισμός. Πλέον, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και του χρόνου να εμφανιστούμε πιο δυνατοί.

«Όσο για το βραβείο αυτό, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον κόσμο που με ψήφισε και με ανέδειξε ως τον δημοφιλέστερο αθλητή. Η αναγνώριση και η αγάπη του κόσμου είναι πάρα πολύ σημαντική και μου δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω. Επίσης, αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για εμένα. Γνωρίζω καλά πως εμείς οι αθλητές αποτελούμε πρότυπα για τα μικρά παιδιά και εύχομαι και ελπίζω να συνεχίσω να δίνω χαρές και σωστά παραδείγματα σε όλο τον κόσμο. Και πάλι ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΟΙΝΟΥ

Σπανούλης 585

Πρίντεζης 154

Τζέιμς 82

Καλάθης 63

Παππάς 62

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ