ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το ταμπλό λέει πάλι... ήττα!

Το ταμπλό λέει πάλι... ήττα!

Δεύτερη σερί ήττα για την Εθνική Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ, καθώς έχασε και από τη Σλοβενία μία ημέρα μετά από τη Γαλλία, με σκορ 78-72. Η Εθνική μας ναι μεν παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στους Γάλλους, αλλά από την άλλη το αποτέλεσμα είναι που μετράει και η ήττα μας πηγαίνει πιο κοντά σε δύσκολο αντίπαλο για την επόμενη φάση, αφού εξασφαλιστεί πρώτα η πρόκριση.

Η Ελλάδα για μία ακόμη φορά παρουσιάστηκε κακή σε όλο το πρώτο ημίχρονο, δίνοντας το δικαίωμα στη Σλοβενία να προηγηθεί και με διψήφιο αριθμό πόντων. Στο τρίτο δεκάλεπτο όμως η Εθνική μας ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση, πέρασε μπροστά και διατήρησε το προβάδισμα αυτό μέχρι τα μέσα της τέταρτης περιόδου.

Από εκεί και πέρα όμως πάλι υπήρξε ένα... μπλακ άουτ στην επίθεση και η Σλοβενία βρήκε τον τρόπο να πάρει ξανά μία διαφορά η οποία της έδωσε τη νίκη.

Το κακό στην Εθνική είναι η εμφανής απουσία ενός παίκτη ηγέτη, ο οποίος θα μπορέσει να πάρει την ομάδα στις πλάτες του με μεγάλα σουτ και να της δώσει την ώθηση για τη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 23-13, 35-30, 52-58, 78-72.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Ράντολφ 8, Ντράγκιτς 20 (7/16σ, 4ρ, 4ασ), Νίκολιτς, Πρέπελιτς 16 (3/6τρ), Μούριτς 6 (1τρ, 5ρ), Μπλάζιτς, Βίντμαρ 6 (9ρ), Ζάγκορατς, Ντίμετς, Τσάντσαρ, Ντόντσιτς 22 (3/7τρ, 5ρ, 3ασ).

ΕΛΛΑΔΑ: Καλάθης 6, Μπουρούσης 9 (4ρ), Σλούκας 18 (2/5τρ, 6ασ), Παππάς 10, Παπαγιάννης 10 (5/9δ), Πρίντεζης 10 (4/10δ, 0/5τρ, 10ρ), Παπανικολάου 4, Μάντζαρης, Αγραβάνης, Παπαπέτρου 5 (1τρ, 6ρ), Μπόγρης, Αντετοκούνμπο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ