"Το θέλουμε πάρα πολύ" (video)
Στην επιθυμία όλων στον Ολυμπιακό να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στο άδειο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στάθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης, σε δηλώσεις που έκανε στο περιθώριο της εκδήλωσης για τη νέα χορηγία της ΚΑΕ με τον ΟΠΑΠ.
Επιπλέον, ο κορυφαίος πάουερ φόργουορντ της Ευρώπης τόνισε πως φέτος ο Θρύλος έχει μεγαλύτερο βάθος και καλύτερους δημιουργούς.
"Κακά τα ψέματα η τύχη παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο, ειδικά στον αθλητισμό. Οπότε μακάρι η τύχη να έχει διάρκεια και στο τέλος της χρονιάς να έχουμε λάβει την κατάλληλη τύχη. Γενικότερα όχι μόνο εμείς, αλλά το μπάσκετ εξελίσσεται, γίνεται όλο και πιο γρήγορο. Βλέπουμε όλο και πιο πολλούς ταλαντούχους παίκτες. Αν και δεν ήμουν από την πρώτη μέρα στην προετοιμασία λόγω της Εθνικής, έχω καταλάβει πως ο κόουτς θέλει να τρέξουμε πολύ πιο γρήγορα, κάθε παίκτης βγάλει το ταλέντο του.
Έχουμε καλύτερους δημιουργούς φέτος, έχουμε βάθος. Και το βάθος παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο, ειδικά σε μια χρονιά που τα παιχνίδια και τα ταξίδια είναι πάρα πολλά. Οπότε, θα κοιτάξουμε να παίξουμε πιο μοντέρνο, πιο καλό και πιο γρήγορο μπάσκετ. Νομίζω πως αυτό είναι ένα από τα πιο βασικά συστατικά, η ενέργεια, η ταχύτητα, η καλή άμυνα, ο ρυθμός, το βάθος. Αυτά είναι αρκετά από τα βασικά συστατικά για να κερδίζεις τίτλους.
Όλοι οι αθλητές, ειδικά όσοι βρίσκονται σε αυτό το επίπεδο , έχουν μια ρουτίνα που την ακολουθούν πάντα, αλλά γενικότερα αποφεύγουμε να την πούμε".
Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: "Δεν θεωρώ πως ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό είναι το ήμισυ του παντός, γιατί πάρα πολλά ντέρμπι έχουν ξεκινήσει με διαφορετικό τρόπο και η χρονιά έχει τελειώσει με άλλο τρόπο. Οπότε νομίζω πως είναι πάρα πολύ νωρίς. Βέβαια, δεν παύει να είναι ένα ντέρμπι που το θέλουμε πάρα πολύ. Θέλουμε πάρα πολύ να κερδίσουμε. Ουσιαστικά κερδίζεις ηρεμία, χρόνο δουλειάς και ξεκινάς μια χρονιά με το δεξί. Αλλά από κει και πέρα με τον Παναθηναϊκό θα ξανακοντραριστούμε αρκετές φορές και στην Ελλάδα και στην Ευρωλίγκα πιθανόν και στο Κύπελλο. Συνεπώς είναι πολύ νωρίς.
Νομίζω πως δικαίως θα παίξουμε χωρίς κόσμο λόγω των όσων έγιναν στον τελευταίο τελικό πέρυσι. Τα έχουμε ξαναπεί, τα λέμε άλλη μια φορά. Καλό είναι να γίνονται με κόσμο και να μπορούν όλοι να παρακολουθούν την ομάδα που αγαπάνε, να περνάνε ένα ευχάριστο δίωρο. Αυτή την συγκεκριμένη στιγμή δεν έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε. Στην συγκεκριμένη ερώτηση μπορώ να απαντήσω με πολλές μορφές. Αλλά είναι και ένα θέμα βίας το οποίο θέλει χρόνο για να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει να γίνουν".











