ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Παίξαμε σαν ομάδα και νικήσαμε"

Δεν έμεινε στην ατομική παρουσία του καθενός ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος μετά τη νίκη με την Μπασκόνια σχολίασε ότι όλη η ομάδα κατάφερε να φτάσει στην επικράτηση απέναντι στους Βάσκους:

«Αυτό είναι ένα από τα θετικά του φετινού ρόστερ. Μπήκε ο Αγραβάνης έτοιμος και βοήθησε. Είναι σημαντικές οι απουσίες που έχουμε, αλλά εξίσου σημαντικό είναι ότι παίξαμε σαν ομάδα και πήραμε μία σημαντική νίκη.

Είχαμε μεγαλύτερη διάρκεια, δίνοντας βαρύτητα στην άμυνα. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, τρέξαμε, βάλαμε εύκολα καλάθια και βγάλαμε μεγαλύτερη διάρκεια σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό και θεωρώ ότι κάναμε μία δεύτερη σερί καλή εμφάνιση γιατί και με τον Παναθηναϊκό για 35 λεπτά ήμασταν καλοί.

Είμαστε πιο έμπειροι στο νέο σύστημα της Ευρωλίγκα και δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους. Δουλεύουμε αρκετά καλύτερα, όχι ότι πέρσι δεν δουλεύαμε, αλλά θέλει παραπάνω συντήρηση και γιατί όχι να μην φτάσουμε μέχρι το τέλος και φέτος».

Σε ερώτηση αναφορικά για το γεγονός ότι η ομάδα αγωνίστηκε στο Ηράκλειο, εξαιτίας της τιμωρίας που είχε από πέρσι, σχολίασε: «Ορθώς πράξαμε και ήρθαμε να παίξουμε στο Ηράκλειο, γιατί ήρθε κόσμος που δεν θα έχει τη δυνατότητα να μας δει μέσα στη χρονιά από κοντά και πήραμε ενέργεια απ' αυτούς που ήρθαν και τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους».

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την ατομική απόδοση του ίδιου και συμπαικτών του, δήλωσε: «Οι ομάδες παίρνουν τη νίκη. Όλοι έκαναν καλή δουλειά. Δεν ήταν θέμα ψηλών, είναι και τι σου δίνει η κάθε ομάδα και που πρέπει να στοχεύσεις περισσότερο. Πριν το ματς είπαμε να παίξουμε με τους ψηλούς που έχουν κάποιες αδυναμίες και το κάναμε».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ