ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Είχα τεράστιο κίνητρο"

Από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού ο Δημήτρης Αγραβάνης στην πρεμιέρα των «ερυθρόλευκων» στην Ευρωλίγκα απέναντι στην Μπασκόνια. Μπήκε στο παρκέ στα μέσα του πρώτου δεκαλέπτου και ήταν αυτός ο οποίος... ξεκόλλησε την ομάδα επιθετικά.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του στη NOVA ρωτήθηκε το πως κατάφερε να μπει με τόση ενέργεια μετά από ένα ματς όπως με τον Παναθηναϊκό στο οποίο δεν αγωνίστηκε καθόλου και απάντησε: «Όταν δεν παίζω σε ένα τέτοιο παιχνίδι σου δίνει ένα τρομερό κίνητρο για το επόμενο. Πόσω μάλλον απόψε που είχε τραυματιστεί και ο Κιμ (σ.σ. Τιλί) και ελπίζω να μην έχει πάθει κάτι σοβαρό.

Είχα τεράστιο κίνητρο και αυτό προσπάθησα να το δείξω στο παρκέ. Κάναμε την πρώτη μας νίκη στην Ευρωλίγκα που την θέλαμε πολύ και συνεχίζουμε. Με τον Παναθηναϊκό δεν πήγαμε όσο έπρεπε στη μάχη των ριμπάουντ και αυτή την φορά το κάναμε και δεχτήκαμε κάποια εύκολα καλάθια και σήμερα δώσαμε μεγαλύτερη σημασία.

Συσπειρωθήκαμε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και δώσαμε ό,τι είχαμε απέναντι στην Μπασκόνια για να τα καταφέρουμε» και συνέχισε στις δηλώσεις του: «Είναι και η φιλοσοφία του κόουτς έτσι. Την κρίσιμη ώρα θα χρειαστούν και τα ατομικά όπως αυτό που έκανε ο Παπανικολάου. Θα χρειαστούν κι αυτά. Ό,τι γίνεται στην προπόνηση προσπαθούμε να το βγάζουμε και στο παιχνίδι. Όλα τα παιδιά και οι καινούριοι παίκτες έχουμε αφομοιώσει τα πράγματα που θέλει ο κόουτς. Θα έρθουν σιγά σιγά και οι άλλοι. Αυτοί την στιγμή είμαστε σε καλό βαθμό ετοιμότητας».

Αναφορικά με την επέκταση συμβολαίου του, σχολίασε: «Το έχω πει και άλλες φορές. Η εμπιστοσύνη που μου δίνουν οι πρόεδροι είναι τρομερή. Προσπαθώ να ανταποδώσω, αλλά δεν με γεμίζει καθόλου άγχος. Προσπαθώ να δουλεύω όσο καλύτερα μπορώ. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ