ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Είναι το μέλλον...

Είναι το μέλλον...

Σίγουρα ο αγώνας με την Κύμη δεν ήταν δυνατός, αφού ο αντίπαλος δεν μπορούσε με τίποτα να ακολουθήσει τον ρυθμό του Ολυμπιακού. Παρόλα αυτά όμως και πάλι δεν παύει να αποτελεί ένα επίσημο παιχνίδι, στο οποίο αγωνίστηκαν δύο νεαροί αθλητές των «ερυθρόλευκων» και τα πήγαν περίφημα.

Ο λόγος για τους Βασίλη Τολιόπουλο και Νίκο Αρσενόπουλο, με τον πρώτο όμως πλέον να έχει πάρει τα πάνω του από τις συνεχόμενες ευκαιρίες που του δίνει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος! Απέναντι στην Κύμη ο 21χρονος γκαρντ αγωνίστηκε για 15 λεπτά και το εκμεταλλεύτηκε και με το παραπάνω.

Σημείωσε 11 πόντους, έχοντας 1/1 δίποντα και 3/4 τρίποντα, ενώ έδωσε και 2 ασίστ. Παράλληλα βοήθησε αρκετά στην οργάνωση του παιχνιδιού, από τη στιγμή που ο Ρόμπερτς έμεινε μόνος του μετά τον τραυματισμό του Βαγγέλη Μάντζαρη.

Από την άλλη ο Νίκος Αρσενόπουλος σε ηλικία μόλις 17 ετών πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα με την ερυθρόλευκη φανέλα!

Αγωνίστηκε για 11 λεπτά και σημείωσε 4 πόντους με 2/2 δίποντα και έδωσε 2 ασίστ, ενώ ήταν καλός και στα αμυντικά του καθήκοντα και δεν φάνηκε καθόλου... ψαρωμένος στο ντεμπούτο του!

 

PHOTO GALLERY

Είναι το μέλλον...
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ