ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Προσεκτικοί από την αρχή"

Δυνατά από την αρχή πρέπει να μπει ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με τη Μάλαγα, σύμφωνα με τον Ιωάννη Παπαπέτρου για να έρθει η νίκη στο ΣΕΦ:

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί από το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Η Μάλαγα είναι μία ομάδα που παίζει σκληρά. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Εμείς παίζουμε εξίσου σκληρά, μας αρέσει να βάζουμε τα κορμιά μας στην άμυνα, πρέπει να βάλουμε τους κανόνες μας και πρέπει να τους κάνουμε να καταλάβουν πως ήρθαν να παίξουν σε μία δύσκολη έδρα.

Σίγουρα, σε επηρεάζει το να βλέπεις την προπόνηση της ομάδας να γίνεται μόλις με 10 παίκτες εξαιτίας των τραυματισμών. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όμως, όσοι και αν έχουμε μείνει, αυτοί που παίζουν θα πρέπει πάντα να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο, ούτε υπερεκτιμούμε κανέναν. Η Μάλαγα είναι ομάδα επιπέδου EuroLeague. Έχει ένα γεμάτο σύνολο, έχει καλούς παίκτες, έκανε μία μεγάλη νίκη απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, αλλά εμείς παίζουμε στην έδρα μας και κοιτάζουμε όλους τους αντιπάλους στα μάτια».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ