ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Πρέπει να βελτιωθούμε..."

Αυτός ο οποίος έχει μεγάλο μερίδιο στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ήταν ο Γιάνις Στρέλνιεκς! Ο Λετονός γκαρντ των «ερυθρόλευκων» σημείωσε 3 συνεχόμενα τρίποντα και έτσι ο Ολυμπιακός «έχτισε» τη διαφορά στην αναμέτρηση με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος από την πλευρά του σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, τόνισε: «Ήταν ένα δύσκολο ματς, ξέραμε ότι θα είναι διαφορετικό. Ήταν ένας ημιτελικός. Ξέραμε ότι θα αλλάξουν πράγματα, ήμασταν έτοιμοι να παλέψουμε. Κάναμε εξαιρετική δουλειά στην άμυνα. Πρέπει να βελτιωθούμε στην επίθεση.

Για δεύτερο παιχνίδι δεν σκοράρουμε αρκετά. Θα έλεγα πως η άμυνά μας ήταν η σημαντική. Βάλαμε σημαντικά σουτ, εγώ, ο Ρόμπερτς και ο Μάντζαρης, αλλά δεν μετράει ποιος σκοράρει. Το θέμα είναι να μένουμε μαζί στην άμυνα».

Σε ερώτηση για τον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, σχολίασε: «Δεν ξέρω τον αντίπαλό μας, δεν έχω παίξει ποτέ εναντίον τους. Το ματς είναι τον Φεβρουάριο. Θα ξέρω περισσότερα αφού τους δω στο ματς του πρωταθλήματος. Παίζουμε στην Κρήτη, θα είναι δύσκολα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ