ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Έπνιξε" την ρωσική... αρκούδα

Όταν ο Ολυμπιακός νίκησε μέσα στην έδρα της Λαμποράλ Κούτσα, είχαμε επισημάνει ότι αυτό το "διπλό" είναι υπέρ-πολύτιμη νίκη. Κι αυτό αποδεικνύεται κάθε ημέρα που περνάει και συνεχίζεται το TOP-16. Διότι το βράδυ της Πέμπτης οι Βάσκοι πέτυχαν μια τεράστια νίκη με 10 πόντους (81-71) διαφορά κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Κι αν ο Θρύλος δεν είχε κάνει τη... γκέλα με την Μπάμπεργκ, θα ήταν το απόλυτο φαβορί για την πρώτη δυάδα και το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ της Euroleague.

Οι Βάσκοι ήταν καλύτεροι από τους Ρώσους στα τρία από τα τέσσερα δεκάλεπτα του ματς. Με κορυφαίο σε ένα ακόμα ματς της φετινής σεζόν τον Γιάννη Μπουρούση. Ο Έλληνας σέντερ σημείωσε 19 πόντους, ενώ πήρε και 13 ριμπάουντ και ήταν ο κορυφαίος της Λαμποράλ με τον Κοζέρ, με 15, να τον ακολουθεί.

Σε ό,τι αφορά την ΤΣΣΚΑ, μοιραίος –βάσει αντίδρασης όχι απόδοσης- αποδείχθηκε ο Τεόντοσιτς. Διότι στα 25’’ ζήτησε επιθετικό φάουλ από τον Τίλι –και είχε δίκιο να το ζητήσει- οι διαιτητές δεν του το έδωσαν, ο Τίλι σκόραρε, ο Μίλος δέχθηκε τεχνική ποινή και εκεί τελείωσε και... μαθηματικά το ματς. Κι όλα αυτά ενώ ήταν ο κορυφαίους της μοσχοβίτικης ομάδας με 18 πόντους και 7 ασίστ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Γλεντάει" μία-μία τις Ισπανίδες

    Τεράστια νίκη στην πιο δύσκολη έδρα της Ευρώπης πέτυχε ο Θρύλος. Οι μάγκες του Πειραιά μετά την Μπαρτσελόνα κέρδισαν και την Λαμποράλ, με "όπλο" την άμυνα.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ