Πήραν τις απαραίτητες ανάσες και γυρίζουν
Τις... μαγικές λέξεις "two days off" (δύο μέρες ρεπό) άκουσαν οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου μετά το "διπλό" στην Κωνσταντινούπολη επί της Αναντολού Εφές και φρόντισαν να ξεκουραστούν αρκετά αυτό το διήμερο.
Βλέπετε, η κούραση, ειδικά μετά την τελευταία εβδομάδα που είχε "διπλά" παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, ήταν πολύ μεγάλη και η ξεκούραση και η χαλάρωση ήταν άκρως απαραίτητη για τους "ερυθρόλευκους".
Πλέον, όμως, επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, μιας και λίγες μέρες πριν "φύγει" το 2017, έχουν μπροστά τους δύο παιχνίδια: Πρώτα με τη Ζαλγκίρις (28/12, 20:00), στη Λιθουανία, για την 15η και τελευταία αγωνιστική του α' γύρου της Ευρωλίγκας και ακολούθως με τον Πανιώνιο στο ΣΕΦ, για την 10η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.







