ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πάλι σας "γλέντησε"!

Πάλι σας

Μια ακόμα φορά που σε ματς με τον ΠΑΟ ο Βασίλης Σπανούλης είχε κέφια! Κι έβγαλε... γούστα στο ματς με τους "πράσινους". Και ήταν ο κορυφαίος. Με καταλυτική παρουσία στην αρχή, ενώ στη συνέχεια έβαλε την... υπογραφή του, την... πινελιά του!

Ο αρχηγός του Θρύλου ήταν εκείνος που έκανε τη διαφορά στο ξεκίνημα του ματς. Σκοράροντας αρκετά και βοηθώντας τον Ολυμπιακό να "χτίσει" μια διαφορά που όλο και μεγάλωνε. Με 16 πόντους από τους 17 που έβαλε συνολικά στο πρώτο ημίχρονο.

Διάστημα που ευστόχησε σε 2 δίποντα, 3 τρίποντα και 3 βολές, αλλά δίνοντας ακόμα και 4 ασίστ. Που έδωσαν 7 πόντους στον Ολυμπιακό. Στο δεύτερο μέρος δεν σκόραρε, καθώς είχε μόλις έναν πόντο. Λογικό, καθώς ήταν κουρασμένος.

Η άμυνα του Παναθηναϊκού ήταν επικεντρωμένη πάνω του. Αλλά δεν... χαλάρωσε. Έδωσε άλλες 4 ασίστ που απέφεραν άλλους 9 πόντους στο Θρύλο. Συνολικά δηλαδή πέτυχε 17 πόντους και με τις 8 ασίστ, προσέφερε άλλους 16 πόντους στον Ολυμπιακό.

Από τους 80 πόντους, οι 33 φέρουν τη σφραγίδα του Βασίλη Σπανούλη, κάτι που μεταφράζεται σε ποσοστό 41,25% των πόντων που σημείωσαν οι "ερυθρόλευκοι" στο ματς με τον Παναθηναϊκό!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Βράβευση για Σπανούλη

    Βράβευση για Σπανούλη

    Ο σύλλογος φίλων εθνικών ομάδων του ν. Αρκαδίας τίμησε τον αρχηγό για την προσφορά του

  • Γελάσαμε πάλι μαζί σας!

    Γελάσαμε πάλι μαζί σας!

    Πλάκα σας κάναμε, ακόμα να το καταλάβετε; Την "χοντρή" πλάκα ωστόσο, σας την φυλάμε για τα play off...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ