Από τις στιγμές που καταλαβαίνεις τι σου λείπει
Σίγουρα ο Βαγγέλης Μάντζαρης στη μέχρι στιγμής χρονιά του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη δεν έχει βρει ρυθμό στην επίθεσή του. Δίνει όμως και εκεί τις βοήθειές του.
Στον τομέα όμως που ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια με την φανέλα των «ερυθρόλευκων», είναι η άμυνά του. Δεν θεωρείται αδίκως ως ένας από τους καλύτερους στη θέση του στην άμυνα και αυτό είναι το στοιχείο που τον έχει κάνει να ξεχωρίζει, κυρίως στην Ευρώπη.
Αυτό ήταν που έλειψε από τον Ολυμπιακό και στον αγώνα με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας.
Οι δύο παίκτες που έκαναν τη διαφορά τόσο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, περισσότερο όμως στην τέταρτη περίοδο με τα σουτ τους από την περιφέρεια, ήταν οι Πάνγκος και Μίτσιτς της Ζαλγκίρις. Δύο παίκτες τους οποίους θα μπορούσε να είχε περιορίσει ως έναν βαθμό ο Μάντζαρης με την άμυνά του και θα είχε δώσει σημαντικές βοήθειες σε αυτόν τον τομέα.







