Έτοιμες οι κοριτσάρες
Έτοιμος να κάνει το πρώτο βήμα για τη νέα υπέρβαση, είναι ο Ολυμπιακός. Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών φιλοξενεί την Πέμπτη την ισπανική Τζιρόνα στο ΔΑΚ Γλυφάδας (18:00, ΕΡΤ2), στον πρώτο αγών των «16» του Eurocup και θέλει τη νίκη με μία καλή διαφορά.
Ο αγώνας δεν είναι εύκολος, αλλά οι «ερυθρόλευκες» τα έχουν πάει εξαιρετικά μέχρι στιγμής στην Ευρώπη και θέλουν να συνεχίσουν.
Ο Κώστας Μίσσας έχει στη διάθεσή του όλες τις αθλήτριές του. Η ρεβάνς με την Τζιρόνα θα γίνει στην Ισπανία, την επόμενη Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018.
Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Τζιρόνα αποτελείται από τις εξής αθλήτριες: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου, Αφροδίτη Κοσμά, Ανθή Μπαλτά.









