ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Προπόνηση στη Μαδρίτη (pics)

Προπόνηση στη Μαδρίτη (pics)

Με προπόνηση στο προπονητικό κέντρο των Μαδριλένων, το "Pabellion de Baloncesto del Valle", ολοκλήρωσαν οι "ερυθρόλευκοι" την προετοιμασία τους για το ματς με την Ρεάλ, την Πέμπτη το βράδυ στην ισπανική πρωτεύουσα. Δεν ήταν εφικτό να γυμναστούν στο "Barclaycard Center", καθώς εκεί γίνονταν μια συναυλία.

Αλλά αυτό δεν αποτέλεσε πρόβλημα για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους παίκτες του. Ο κόουτς του Ολυμπιακού είδε τον Ματ Λοτζέσκι να βγάζει για μια ακόμα ημέρα την προπόνηση, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Μοναδικό ερωτηματικό, σε ό,τι αφορά τον αγώνα με τους "μπλάνκος", είναι το επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητάς του. Διότι έχει μείνει πίσω, δεν έχει ρυθμό και ο προπονητής του Θρύλου θα πάρει την Πέμπτη την τελική απόφαση για τη συμμετοχή του ή όχι στην 12άδα.

Αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίζει το πρωί της Πέμπτης. Διότι τότε είναι προγραμματισμένο να κάνουν οι πρωταθλητές Ελλάδας μια χαλαρή προπόνηση με σουτάκια στο "Barclaycard Center". Με τον Έλληνα τεχνικό να σκέφτεται να έχει στην 12άδα του Ματ και να του δώσει λίγο λεπτά συμμετοχής, κόντρα στους Μαδριλένους.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ανησυχία για Αγραβάνη!

    Ανησυχία για Αγραβάνη!

    Ο νεαρός φόργουορντ-σέντερ αποχώρησε από την προπόνηση, το βράδυ της Τετάρτης στη Μαδρίτη, με ενοχλήσεις στο γόνατο.

  • Φουλάρει ο

    Φουλάρει ο "Παπ"

    Ο Παπανικολάου ταξίδεψε στη Μαδρίτη, γυμνάστηκε κανονικά και ετοιμάζεται για το ματς με τον Αρκαδικό

  • "Θα παλέψουμε..."

    Τα πάντα θα ξκινήσουν από την άμυνα όπως τόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ