ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Άσχημο να παίζουν με τη νοημοσύνη μας"

Όπως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έτσι και ο παίκτης του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι Cosmote TV αναφέρθηκε στη διαιτησία του αγώνα στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό:

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, κάναμε μία τρομερή προσπάθεια. Κάποιοι άνθρωποι θέλουν να παίξουν με τη νοημοσύνη μας και τον ιδρώτα μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε κόντρα σε όλους και σε όλα.

Υπάρχουν παίκτες και στη δική μας ομάδα που έχουν δώσει τα πάντα για την Εθνική ομάδα. Είναι κρίμα να μη μας αφήνουν να χαρούμε το άθλημα που παίζουμε από μικρά παιδιά. Στο παρκέ κάναμε ένα τρομερό βήμα μπροστά, δώσαμε μάχη μέχρι το τέλος και παίξαμε όπως θέλαμε σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια. Δώσαμε μάχη και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε γιατί η σεζόν είναι μεγάλη.

Είναι δύσκολο, αλλά έχουμε ένα προπονητικό team, έναν προπονητή, ο οποίος προσπαθεί να μας κρατάει συγκεντρωμένους. Επαναλαμβάνω όμως πως είναι άσχημο να παίζουν με τη νοημοσύνη μας, είναι άσχημο, δεν είναι στα όρια του αθλητισμού και δεν είναι επαγγελματικό».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ