ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

"Να βελτιωνόμαστε ολοένα..."

Τα πράγματα στο πρωτάθλημα πάνε καλά, στην Euroleague όχι το ίδιο, αλλά στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να το... γυρίσουν το κλίμα αυτό. Κάτι που υπογράμμισε ο Ντι Τζέι Στρόμπερι. Ο Αμερικανός γκαρντ του Θρύλου μίλησε στην εφημερίδα Real News.

Ο 30χρονος παίκτης υπογράμμισε ότι είχε τεράστια σημασία η νίκη επί του Παναθηναϊκού, αλλά στόχος είναι η επιστροφή στις επιτυχίες και στην Euroleague. Αρχικά ανέφερε πως "Ο πόλεμος συνεχίζεται και είμαστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Ο κόουτς θέλει να μεγαλώσουμε τα καλά διαστήματα στη διάρκεια ενός αγώνα και ελπίζω πως γρήγορα θα είμαστε σε θέση να το καταφέρουμε. Σκοπός μας είναι από παιχνίδι σε παιχνίδι να βελτιωνόμαστε ολοένα και περισσότερο".

Ο Στρόμπερι συνέχισε αναφέροντας ότι "Εννοείται πως αποτελεί μεγάλη ευχαρίστηση το να επικρατείς του Παναθηναϊκού που είναι ο βασικός μας αντίπαλος στον δρόμο για τον τίτλο, όμως ακόμη δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Οφείλουμε σε κάθε ματς είτε στην Ελλάδα είτε στην Ευρώπη, να εμφανιζόμαστε το ίδιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι, ώστε να μπορέσουμε στο τέλος της χρονιάς να έχουμε κάνει πράξη τους στόχους μας".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ