ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Πάντα είδωλό μου ο Σπανούλης" (video)

Ένα μεγάλο αφιέρωμα στο φαινόμενο Λούκα Ντόντσιτς ετοίμασε η Ευρωλίγκα, στο οποίο μίλησε για τον Σλοβένο γκαρντ και ο Βασίλης Σπανούλης.

Βέβαια, πριν μιλήσει ο Σπανούλης για τον Ντόντσιτς, έγινε το αντίθετο, με τον νεαρό άσο να αποθεώνει τον αρχηγό του Θρύλου!

«Φοράω τον αριθμό 7 λόγω του Σπανούλη, γιατί όταν ήμουν παιδί ήταν πάντα το είδωλό μου και για αυτό έχω επιλέξει το Νο. 7. Πάντα στο τέλος και στις πιο σημαντικές στιγμές, οδηγεί την ομάδα του, και για αυτό είναι ο αγαπημένος μου παίκτης. Λοιπόν, αυτό είναι ένα από τα πράγματα που λατρεύω σε εκείνον», τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο Σπανούλης τόνισε στο αφιέρωμα: «Νιώθω περήφανος που έχω εμπνεύσει έναν παίκτη, όπως είναι ο Λούκα Ντόντσιτς. Μπορεί να πάρει ριμπάουντ, να παίξει άμυνα, να κάνει μπλοκ, να σκοράρει, να ευστοχήσει σε δύσκολα σουτ και να οδηγήσει την ομάδα του. Αυτό είναι κάτι μοναδικό για την ηλικία του. Δεν το συναντάς κάθε μέρα ή κάθε χρόνο αυτό. Κάθε δέκα χρόνια βγαίνουν τέτοιοι παίκτες. Ταβάνι του είναι ο ουρανός. Έχει στο DNΑ του το γονίδιο του ηγέτη. Δεν γίνεσαι ηγέτης. Γεννιέσαι ηγέτης. Είναι δύσκολο να γίνεις ηγέτης. Είναι στο DNA του, να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ και να το ευχαριστιέται».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ