Στροφή στην Εφές
Πίσω του αφήνει ο Ολυμπιακός το χθεσινό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο οποίος ηττήθηκε 89-81 στη Ρωσία και συγκεντρώνεται στην αυριανή αναμέτρηση με την Εφές, στο ΣΕΦ. Με αυτό το αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με τη νίκη της Φενέρ, ο Θρύλος υποχώρησε στην 3η θέση, αλλά δεν αλλάζει κάτι σχετικά με το πλεονέκτημα έδρας.
Ο Ολυμπιακός απέχει δύο νίκες από τη Ρεάλ (την έχει στην ισοβαθμία, άρα 3 στην ουσία), τη Ζαλγκίρις (την υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική), τον Παναθηναϊκό και την Κίμκι, αλλά δεν θα έχει πρόβλημα με το πλεονέκτημα έδρας και θέλει νίκη απόψε για να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από δύο σερί ήττες (Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ).
Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει, μιας και έχουν (την τελευταία) διπλή αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Πάντως, σήμερα θα φανούν περισσότερα σχετικά με το αν ο Βαγγέλης Μάντζαρης (ταλαιπωρήθηκε από ίωση) και ο Κώστας Παπανικολάου (ενοχλήσεις στο γόνατο) έχουν πιθανότητες να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση. Θυμίζουμε, και οι δύο τους έλειψαν από τα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού.









