ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κοιτούσαν... αλλού οι διαιτητές σε διπλό φάουλ στην παράταση! (Video)

Κοιτούσαν... αλλού οι διαιτητές σε διπλό φάουλ στην παράταση! (Video)
Αρθρογράφος: Δημήτρης Μαργωμένος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ

Η διαιτησία του πρώτου αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις για τα πλέι οφ της Euroleague ήταν αρκετά κακή και τα... κουκιά ήταν προς τη μία πλευρά, αυτή των Λιθουανών! Φαίνεται πως έπιασε... τόπο το παιχνίδι του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με τις δηλώσεις του από την περασμένη εβδομάδα για τη διαιτησία ενόψει του πρώτου ματς στο ΣΕΦ.

Σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης οι διαιτητές επέτρεψαν το... ξύλο της Ζαλγκίρις, χωρίς να τιμωρούν τους Λιθουανούς με φάουλ και έτσι κατάφεραν να κερδίσουν και κάποιες κατοχές μπάλας.

Και αν κάποιος θεωρεί υπερβολή αυτό για τους διαιτητές, μία τριπλή ουσιαστικά φάση στην παράταση τα δείχνει... όλα!

Συγκεκριμένα, όταν το σκορ ήταν 76-80 και 2 λεπτά πριν την ολοκλήρωση της παράτασης, ο Βασίλης Σπανούλης έκανε το ντράιβ με τον Ουλανόβας να χτυπάει το χέρι του αρχηγού, οι διαιτητές μάλλον κοιτούσαν αλλού και δεν έδωσαν τίποτα, με την μπάλα στην εξέλιξη της φάσης να καταλήγει στον Γιώργο Πρίντεζη. Ο φόργουορντ του Θρύλου έκανε μία ντρίμπλα και πήγε να σηκωθεί για το καλάθι με τους Ουλανόβας και Γιανκούνας να πέφτουν πάνω του κάνοντάς του φάουλ τόσο με τα χέρια όσο και τα κορμιά τους, αλλά και πάλι οι διαιτητές δεν... είδαν!

Και το φοβερό, στην επίθεση της Ζαλγκίρις ο Ολυμπιακός παίζει καλή άμυνα με τον Σπανούλη να μαρκάρει τον Πάνγκος και 1 δευτερόλεπτο πριν τη λήξη της επίθεσης οι διαιτητές δίνουν φάουλ! Φάση η οποία έκανε και τον αρχηγό να... τρελαθεί, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε τόσο για το συγκεκριμένο φάουλ, όσο όμως και για τα δύο προηγούμενα στην επίθεση των «ερυθρόλευκων»...

Δείτε και το βίντεο και θα καταλάβετε...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ