ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Προετοιμασία για τα πλέι οφ"

Κόντρα στον Παναθλητικό ΑΕ Συκεών θα βρεθούν την Κυριακή οι γυναίκες του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, στο κλειστό του ΔΑΚ Επταπυργίου. Ο κόουτς της ομάδας του Πειραιά, Κώστας Μίσσας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη για το παιχνίδι αυτό, τονίζοντας:

«Πρόκειται για ένα ματς που το αντιμετωπίζουμε και εμείς στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος που ακολουθούν. Είμαστε σε μία φάση εγρήγορσης και θέλουμε πάντα να είμαστε σοβαροί στο παρκέ, ανεξάρτητα με το ποιος είναι αντίπαλός μας. Αυτό είναι το ζητούμενο για εμάς σε αυτό το παιχνίδι απέναντι στον Παναθλητικό».

Να σημειωθεί πως οι «ερυθρόλευκες» θα αγωνιστούν χωρίς την Αγγελική Νικολοπούλου, η οποία παρέμεινε στην Αθήνα για να συνεχίσει την αποθεραπεία της. Αντιθέτως, κανονικά ακολούθησε την αποστολή η Στέλλα Καλτσίδου, με την Ελληνίδα φόργουορντ να προπονείται την Παρασκευή και να τίθεται στη διάθεση του κόουτς, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Έτσι η αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Παναθλητικό αποτελείται από τις: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Αφροδίτη Κοσμά, Άννα Σπυριδοπούλου και Ανθή Μπαλτά.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ