ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού... όλα καλά!

Στον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού... όλα καλά!

Αναμφισβήτητα, η φετινή σεζόν δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ολυμπιακό, όσον αφορά στην Ευρωλίγκα..

Ναι μεν οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν μία αγωνιστική σταθερότητα στην κανονική διάρκεια της διοργάνωσης, ωστόσο στην κρισιμότερη καμπή της αγωνιστικής περιόδου, δηλαδή στα πλέι οφ, έχοντας να αντιμετωπίσουν παράλληλα τα πάρα πολλά προβλήματα τραυματισμών, δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ζαλγκίρις. Και να προκριθούν στο Final 4 του Βελιγραδίου.

Μετά το 4ο ματς στο Κάουνας, λοιπόν, ορισμένοι εκ των… απέναντι και συγκεκριμένα, κυρίως από την πλευρά του Παναθηναϊκού, θέλησαν να… πικάρουν τον Θρύλο για τον αποκλεισμό του, κάνοντας λόγο για τέλος εποχής αυτής της ομάδας και τα συναφή. Τέτοια πράγματα, αλλά και άλλα… απίστευτα ειπώθηκαν για αυτή την ομάδα, όπου από 2012 μέχρι και σήμερα, είναι η πιο επιτυχημένη στην κορυφαία, μπασκετική διασυλλογική διοργάνωση, μετρώντας 2 ευρωπαϊκά. Όντας, παράλληλα, ατέρμονα συνεπής όσον αφορά στην παρουσία της στην τελική τετράδα των ομάδων της διοργάνωσης.

Μία ημέρα μετά, ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε, με τη σειρά του, από την Ρεάλ, στη Μαδρίτη, αλλά εκεί ήταν όλα… καλά. Μάλιστα, θυμίζουμε ότι οι «πράσινοι» έχουν να δώσουν το «παρών» σε Final 4 της Ευρωλίγκας από το 2012… Από τότε, δηλαδή, που ο Θρύλος το σήκωνε στην Κωνσταντινούπολη, στον επικό τελικό κόντρα στην Τσσκά Μόσχας.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ